Papierloos vergaderen met de iPad

Papierloos vergaderen met de iPad

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

De iPad is niet langer uit onze kantoren te bannen … maar evenmin uit onze meetings. Steeds meer en meer gebruiken managers of professionals de iPad als tool tijdens vergaderingen. Maar wist u dat u tijdens vergaderingen prima kunt notuleren met een iPad? Er zijn heel handige programma’s in omloop die u hierbij kunnen helpen. Hoe werkt dat dan precies? Wat zijn de voor- en nadelen van vergaderen en notuleren met een iPad? Hoe deelt u snel informatie met collega’s? Hoe presenteert u snel cijfers en charts? Hoe maakt u een agenda op voor de meeting en een verslag na de meeting? Welke apps kunnen u hierbij helpen?

DOELGERICHT PROGRAMMA

De iPad kan een vergadering op verschillende manieren efficiënter maken. Het is handiger dan een laptop om vergaderstukken op te lezen en kleine aantekeningen te maken. Bovendien kan de iPad helpen om korte actielijstjes te maken die u meteen kunt doorsturen aan de deelnemers.

LEERMETHODIEK

Deze workshop leert u de mogelijkheden van de iPad in meetings. Aan de hand van tientallen praktische tips en tricks leert hoe u de iPad op een productieve manier kunt gebruiken. En vergaderen wordt nog efficiënter …

Een eerdere deelnemer evalueerde als volgt:

"Veel praktische tips geleerd."
Wim Vanhaelemeesch - Zaakvoerder - Pro-it Services

Kostprijs

€ 350 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info