IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en GDPR?
Klik hier
NIEUW

Brandstof voor de hr-manager

Brandstof voor de hr-manager

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

ZIET U NOG BOMEN IN HET TRAININGSBOS?

Als hr-manager wordt u overspoeld door trainingen, info-sessies, workshops en seminars. Enkele noodzakelijk, andere relevant, sommige interessant maar vele redundant.   Hierdoor verliest u niet alleen veel tijd maar vooral ook kansen.  Het IFBD wil hier weerwerk geven door u deze unieke dag aan te bieden waarbij u als hr-manager op één dag tijd voldoende brandstof krijgt om de komende zes maand verder te kunnen. 

IN EENMAAL VOLLEDIG BIJ … GESPIERD EN GEBALD

Maar hoe verloopt deze dag … Met ons team aan experten hebben wij de 10 knelpunten van uw (veranderende) job gedefinieerd.  Dit resulteert in een boeiende dag waarbij specialisten u de laatste updates van het arbeidsrecht én rechtspraak bezorgen, de 5 boeken samenvatten die u moest gelezen hebben maar geen tijd voor had, een overzicht geven van de beste of nieuwste diagnostische tests, de nieuwste management methodologie toelichten, relevante apps voor uw opdracht als hr-manager voorstellen, u een beeld geven hoe er in de boardroom over uw opdracht als hr-manager wordt gedacht, getuigenissen bezorgen van top collega’s u verder inspireren, de nieuwste trends kritisch toelichten, … Kortom, u hoeft slechts één seminar bij te wonen en kunt geïnformeerd én geïnspireerd terug aan de slag.

U KOMT TOCH OOK ?

Deze workshop is een niet te missen event … Niet alleen staan de expertsprekers garant voor kwaliteit, maar bovendien vindt u geen enkel seminar dat even volledig, to the point en relevant is.  En met de IFBD-garantie er bovenop ….

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info