IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en GDPR?
Klik hier

HR-business partner met impact

HR-business partner met impact

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

WAT WILLEN MANAGERS VAN HR …

De HR-functie is de laatste jaren drastisch veranderd en wordt vandaag opgesplitst in de HR-serviceprovider enerzijds en de HR-business partner anderzijds. De functie van HR-serviceprovider – met als taak het leveren van excellente diensten tegen acceptabele kost – kan zowel door de interne HR-afdeling als door externe partij(en) worden ingevuld. De HR-business partner daarentegen heeft een strategische focus, maar richt zich ook op demand-management en moet altijd deel blijven uitmaken van de organisatie. Want als HR-business partner bent u de adviseur, de strateeg én de change manager. Niet alleen voor uw afdeling maar voor de ganse organisatie. 

HR-BUSINESS ACADEMY: ZONDER MEER UNIEK IN BELGIE

Deze workshop is een uniek learning, developing & experiencing leergebeuren. Uniek, omdat weinig programma’s de ambitie hebben om u echt mee te nemen, zowel doorheen uw persoonlijke uitdagingen als door die van uw afdeling en uw integrale organisatie. Uniek, omdat u leert met uw talent en uw visie het verschil te maken. Uniek omdat u leert denken als een strateeg. Uniek omdat u leert uw organisatie high performing te maken en ook te houden. Uniek omdat de kennistransfer van het geleerde naar de praktijk centraal staat en u actief aan het werk gaat met de casuïstiek. Uniek omdat u werkt op echte cases, reële simulaties en echte cijfers. Uniek omdat u door de interactie met anderen uw inzichten leert om te zetten in nieuwe vaardigheden die leiden tot effectiever gedrag en betere resultaten.

DOELSTELLINGEN VAN DEZE WORKSHOP

  • Nog beter begrijpen van de strategie van de onderneming en de gevolgen ervan voor HR;
  • Nog beter de rol van (sparring) partner opnemen van lijnmanagers en management team bij de uitvoering van hun strategie;
  • Nog beter opstellen van een persoonlijk actieplan om HR-procedures en HR-processen optimaal af te stemmen met de ondernemingsstrategie;
  • Nog beter leren werken met tal van strategische tools essentieel voor iedere HR-business partner.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Zeer open en doelgerichte training met een enthousiaste docent!"
Tommie Duyvejonck - HR-manager - Callens & EMK

'Heel praktijkgericht, motiverend en inspirerend gebracht. Heel bruikbare combinatie van theorie en praktijk.'
Tine Wouters - Personeelsdienst - Poco Loco

"Zeer goede, praktische opleiding door iemand gegeven met kennis van zaken."
Chris Vandermeiren – HR-manager – SR Group

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info