De powerambtenaar: niet harder maar slimmer werken

De powerambtenaar: niet harder maar slimmer werken

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als ambtenaar wordt steeds meer van uw verwacht. Binnen een duidelijk kader – waar u niet steeds controle en macht over heeft – moet u steeds meer en meer presteren. Geklemd tussen burger en politiek, tussen mens en regels moet u steeds meer en beter werken. U groeit  van ambtenaar naar powerambtenaar.
Wij leren u de juiste powertricks waardoor u morgen sneller, efficiënter en beter werkt. Wij leren u niet harder maar vooral slimmer werken. In één dag stomen wij u klaar voor 2020. Wij geven u geen theoretische verhalen, maar praktische informatie en voor elk onderwerp een checklist waar je onmiddellijk iets aan hebt.

U leert ondermeer:

  • Leer sneller, lees sneller en onthoud beter;
  • Master your todo-list;
  • Vergroot uw impact in uw organisatie;
  • Meer doen met minder middelen;
  • Verkoop uzelf en verhoog uw professionele gunfactor;
  • Top 5 tips voor betere vergaderingen;
  • Personal Branding.

Als Poweramtenaar weet u zichzelf te profileren. Hiertoe heeft u niet alleen dossierkennis nodig, maar ook impact en geloofwaardigheid. Deze workshop leert u hoe u zichzelf op een professionele manier op de kaart zet als deskundig en overtuigend ambtenaar. Hierdoor leert u efficiënter en slimmer (samen-) werken.

LEERMETHODIEK

Vandaag draait het niet meer alleen om inhoud en kennis maar vooral over hoe u zich als ambtenaar profileert, zichtbaar maakt en invloed uitoefent. Durf het verschil te maken en streef naar authenticiteit en impact. Leer uw persoonlijke talenten en vaardigheden 100 % te benutten in uw opdracht als ambtenaar. En maak als Powerambtenaar het verschil … 

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt: 

"Prima docent. Goede groep qua inhoud/expertise/diversiteit/omgang."
Matthieu Vanspeybrouck – Adviseur P&O – Departement Welzijn Volksgezondheid en Gezin

Kostprijs

€ 595 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info