Masterclass Overtuigen & Invloed

Masterclass Overtuigen & Invloed

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

OVERTUIGEN KUNT U LEREN …

Overtuigen is een vrij technische aangelegenheid. Het is immers de mix van een juiste boodschap, op een geloofwaardige manier gebracht door iemand die uw vertrouwen verdient en ook krijgt. Onderzoekers – waaronder dr. R. Cialdini en Pacelle van Goethem, uw expert-docente – ontdekten welke mechanismen leiden tot overtuiging en impact. En net deze mechanismen leert u gedurende deze unieke Masterclass.

DE OVERTUIGER VAN HAMELEN …

Hoe zorgt u ervoor dat mensen u volgen? Dat u geloofd wordt op uw woord? Dat niet twijfel maar vertrouwen centraal staat in uw communicatie met collega’s, management, medewerkers, klanten of leveranciers? Hoe wordt u niet de rattenvanger maar wel de overtuiger van Hamelen?

LEER DE WETMATIGHEDEN VAN HET OVERTUIGEN

Gehoord worden is het doel van mensen met een goed idee. En toch slagen zelfs de briljantste geesten er niet altijd in ons te overtuigen … Soms door bescheidenheid, abstract vertellen of te ver voor de troepen uitlopen. Pacelle van Goethem bezorgt u echter een beproefde methode om uw overtuigingskracht te maximaliseren. Ze ontdekte dé wetmatigheden van overtuigen en leert u die graag. Ze helpt u uw eigen stijl van overtuigen te ontdekken en leert u hoe u uw stijl onmiddellijk kunt versterken.

ALLEEN VOOR ECHTE OVERTUIGERS

Deze Masterclass is alleen voor echte overtuigers. Voor die professionals voor wie overtuigen hun beroep is. Op drie dagen tijd krijgt u niet alleen een overzicht van alle tools, technieken en methodes relevant in het overtuigingsproces, maar bovenal selecteert u samen met uw expert-docente die methodes die voor u werken. U maakt u deze methodes eigen en maakt zo het verschil.

BOUW EN STRUCTUUR VAN DEZE MASTERCLASS

Gedurende dag 1 krijg u inzicht in uw eigen stijl en uw persoonlijke overtuigingskracht.  Dag 2 leert u hoe u die eigen stijl en overtuigingskracht kunt versterken. Stem en houding maar ook inhoud en verhaal staan centraal. In dag 3 past u dit alles toe op uw presentatie of uw pitch. U leert te overtuigen ook als het moeilijk wordt en de druk stijgt … 

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Het is een vijfsterrentraining."
Geert Van Overloop - Gedelegeerd bestuurder - De Grave Antverpia

"Leerrijk! Leuk!"
Andy Buys - Biomedical Scientist Flow Cytometry - LabCorp Clinical Trials

Kostprijs

€ 1.750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info