Masterclass btw

Masterclass btw

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als financieel verantwoordelijke heeft u kennis van alle elementaire principes van de btw. U mag immers geen fouten maken, noch wilt u in conflict met de btw-administratie komen. De complexiteit van deze materie vraagt echter continue bijscholing. Niets is immers wat het lijkt en met kennis van zaken vermijdt u blunders die u én uw organisatie zuur opbreken. 

Na deze training bent u in staat uw eigen - correcte - btw-redenering vorm te geven, conform de verwachtingen en eisen van de btw-administratie en integraal afgestemd op uw eigen specifieke situatie.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze unieke én hoogst originele benadering gaat grondig en diep in op de steeds evoluerende btw-materie. Wijzigingen hebben immers een grote impact op uw concrete opdracht in de boekhouding. Een gezonde kennis van de btw-regelgeving is immers onmisbaar in uw dagelijkse opdracht.

LEERMETHODIEK

Tijdens deze basisopleiding maakt u kennis met alle elementaire principes van de btw: belastingplichtige, belastbare handeling, plaatsbepaling, maatstaf van heffing, voldoening van btw en recht op vrijstelling.

Na deze opleiding bouwt u zelf een btw-redenering op. Zo kadert u vlot uw eigen situatie. En u zult zien: als u de btw-basistechnieken goed onder de knie hebt, bespaart u veel tijd en geld. Met voldoende kennis in huis stemt u uw boekhouding en uw btw-aangifte perfect op elkaar af.
 

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info