Lean Audit

Lean Audit

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

BESPAAR TIJD EN GELD MAAR WERK VOORAL EFFICIËNTER

U wilt tijd en kosten besparen? U bent op zoek naar een efficiëntere inrichting van het audit proces voor uw organisatie? Kost het u nu te veel tijd om te komen tot een goedkeurende verklaring van financiële resultaten of verslagen, terwijl u liever focust op het proactief en strategisch adviseren van uw organisatie? Dan is deze eendaagse workshop voor u onmisbaar.

LEAN MANAGEMENT BINNEN DE FINANCIËLE ORGANISATIE

Lean Management begint stilaan een vaste waarde te worden binnen vele organisaties en sijpelt langzaam maar zeker door naar de financiële organisatie. De auditfunctie speelt in dit integrale financiële beleid een beslissende rol. Het perfect invullen van deze functie is echter vaak een vertragende factor in het compliance, goedkeurings- en beslissingsproces. Daarom is Lean Audit vandaag belangrijker dan ooit, zeker indien u uw auditprocessen wilt stroomlijnen.

LEAN AUDIT: DURF UW AUDITPROCESSEN IN VRAAG TE STELLEN

Lean Audit vraagt echter om een andere manier van kijken en beoordelen. Lean Audit sluit beter aan op de strategie van organisaties en luistert naar de behoefte van het management, het Audit Comité en haar stakeholders. Hiertoe moet u uw functie, rol en opdracht wel in vraag durven stellen en de échte business drivers identificeren zodat u tijdig risico’s kunt herkennen. Overbodige controles die geen waarde toevoegen moeten worden geschrapt, zodat u zich integraal kunt richten op die waarde creatie en -vermeerdering. Dat u hierbij met (al) uw stakeholders moet durven communiceren, is inherent aan elk lean project.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info