NIEUW

Verzeker uw menselijk kapitaal

Verzeker uw menselijk kapitaal

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

COMPLEXITEIT VAN VERZEKERINGEN

Elke HR afdeling worstelt met het steeds complexer wordend verzekeringspakket voor haar medewerkers. Hospitalisatieverzekeringen, groepsverzekeringen, arbeidsongevallenverzekeringen, bonusplannen, invaliditeitsverzekeringen, ... Meer en meer maken verzekeringen een structureel deel uit van het loonpakket van uw medewerkers.

Zeven op de tien Belgische werknemers hebben een aanvullend pensioenplan. En ongeveer 4 miljoen Belgen beschikken over een groepsverzekering via hun werkgever. En als werkgever bent  u verplicht een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten … 

VRAAG EN AANBOD

Maar ziet u de bomen nog door het bos? Heeft u het interessante pakket samengesteld in functie van vraag en aanbod? Kunt u steeds als een professional de vragen van uw interne klant beantwoorden? En die van uw management? Kunt u met kennis van zaken onderhandelen met de verzekeraar?

VERZEKER UW MENSELIJKE KAPITAAL

Dit programma heeft een vierdubbele leerdoelstelling:

  • u krijgt inzage in de complexiteit van de voor HR relevante verzekeringsproducten;
  • u leert voor- en nadelen op een bevattelijke manier te duiden zowel bij management, medewerkers als collega’s;
  • u leert beter te onderhandelen met de verzekeringsverstrekkers én met uw medewerkers;
  • u leert de juiste producten te kiezen én in te kopen conform noden en verwachtingen van uw interne klant.

Kennis van zaken is essentieel. Niet alleen bij het informeren van uw medewerkers, maar evenzeer bij de onderhandelingen met de aanbieders van verzekeringsproducten.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info