NIEUW

Sleutelen aan de inzet van arbeid

Sleutelen aan de inzet van arbeid

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

GARANDEER EEN FLEXIBELE EN DUURZAME INZETBAARHEID VAN UW MENSEN

Uw business digitaliseert en E-commerce, elektronische dienstverlening, mobiele services, … worden een structureel onderdeel van uw contract met de klant. Maar uw business staat ook onder druk: de toenemende concurrentie, groeiende prijsdruk en vraag naar kostenbesparingen  zorgen voor nieuwe uitdagingen. En tussen dit alles zit uw klant die steeds meer eist en voor wie een maximale beschikbaarheid van uw mensen een must is. Maar hoe garandeert u die maximale inzetbaarheid?

DE INZET VAN ARBEID VERANDERT DRASTISCH

Om deze kwaliteitsvolle dienstverlening te blijven garanderen, bent u verplicht te sleutelen aan uw werkorganisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betere inzet van personeel op piek- en dal momenten, centralisatie van kantoren, laatavond openingen, zondagopeningen, werken op afspraak, afhaalpunten, nacht- en weekendwerk, ... Dit alles betekent een structurele verandering van de inzet van arbeid.

DE NIEUWE ARBEIDSORGANISATIE

Maar hoe zet u uw medewerkers best in als bij piek- of dalmomenten? Wat als het  bedrijfstijdvenster verandert of verruimt? Hoe ziet uw arbeidsorganisatie er op zijn best uit bij een optimale dienstverlening? Welke shiften en uurroosters passen best bij uw organisatie? Welke flexibiliseringsmogelijkheden zijn voor u relevant? Hoe pakt u een verandertraject naar een nieuwe arbeidsorganisatie concreet aan?

Deze en tal van andere vragen krijgt u beantwoord in de opleiding "Sleutelen aan de inzet van arbeid", want alleen zo garandeert u een optimalek dienstverlening. 

WAT LEVERT DEZE OPLEIDING U OP?

Tijdens deze opleiding leert u de bouwstenen voor een optimale personeelsinzet, en dit in kader van een optimale (of nieuwe) dienstverlening.  

  • Personeelsbezettingen afgestemd op een optimale dienstverlening;
  • Gezond en sociaal roosteren;
  • Ontwikkeling van nieuwe shiften en uurroosters /werkroosters passend bij het werk dat verzet moet worden;
  • Flexibiliseringsmogelijkheden;
  • Stappenplan om tot een nieuwe arbeidsorganisatie te komen.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info