NIEUW

Plannen van field service engineers

Plannen van field service engineers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HOU UW KLANTEN TEVREDEN

Om klanten tevreden te houden is een optimale planning van field service engineers een absolute must. Wachttijden moeten beperkt blijven, want klanten wachten nu eenmaal niet graag op een herstelling of een nieuwe installatie. De juiste materialen moeten tijdig op de juiste plaats worden afgeleverd. Installaties moeten worden opgeleverd of hersteld binnen de vooropgestelde tijd. En uw field service engineers moeten naadloos van de ene opdracht naar de andere opdracht kunnen gaan.

DE COMPLEXITEIT VAN HET PLANNEN VAN FIELD SERVICE ENGINEERS

Dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als planner van field service engineers moet u immers rekening houden met heel wat verschillende randvoorwaarden. Welke kennis hebben engineers? Wat is de reisafstand tussen 2 opdrachten? Wat is de levertermijn van de nodige materialen? Hoe gaat u om met dringende vragen of inkomende calls? Zijn bepaalde klanten of opdrachten belangrijker dan andere? Wat als uw planning bomvol zit en die belangrijke klant belt? Hoe gaat u om met last-minute wijzigingen in de planning? Deze en andere uitdagingen komen uitgebreid aan bod in deze boeiende opleiding.

MAAK EEN OPTIMALE PLANNING ZOWEL VOOR UW KLANT ALS VOOR UW EIGEN ORGANISATIE

In deze opleiding verwerft u de kennis en vaardigheden die essentieel zijn bij het opstellen en opvolgen van een optimale én werkbare planning van field service engineers. U krijgt inzicht in de verschillende methoden van personeelsplanning.  U verdiept zich in verschillende planningsfacetten van een technische omgeving, zoals beslissingscriteria, verlofplanning, benodigd en beschikbaar aantal medewerkers, dag opvolging, … Onze docenten bezorgen u heel wat nuttige tips & adviezen, direct uit de praktijk. Tot slot leert u hoe u helder kunt communiceren en rapporteren aan field service engineers, klanten en collega’s.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BESTEMD?

Deze planningsworkshop is uitermate geschikt voor planners, diensthoofden en service managers, maar ook voor iedereen die planningen opmaakt of betrokken is bij personeelsplanning in een service/technische omgeving.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info