NIEUW

Make, buy or ally

Make, buy or ally

"Make, Buy or Ally?" helpt u bij het maken van de keuzes om als organisatie van de toekomst bestaansrecht te behouden. Deze workshop, gebaseerd op het voornoemde boek, is opgebouwd rondom het ‘Strategic Sourcing Framework’, een visie op het succesvol organiseren van al uw bedrijfsactiviteiten. Het laat u ontdekken wat de specifieke kracht is van uw organisatie en op welke punten u anderen nodig hebt om te kunnen excelleren. Hoe kunt u de kernactiviteiten en de secundaire activiteiten het best organiseren? Door hier bewust bij stil te staan, verbetert u drastisch de prestaties van uw organisatie.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Al jaren wordt in organisaties gediscussieerd over 'uitbesteden of niet?'. De praktijk van in- en uitbesteden golft heen en weer, onderzoeken en rapporten vliegen over tafel, stellingen worden ingenomen en diverse betrokkenen hebben steevast het gevoel alleen maar in te moeten leveren. Dat kan anders en werkt al jaren bij diverse organisaties positief, voor alle betrokkenen! 

KIES BEWUST …

Aan de hand van zijn bestseller "Make, Buy or Ally - bewust kiezen tussen zelf doen, uitbesteden of samenwerken" neemt Ivar Davids u mee in zijn jarenlange ervaringen. Steevast vanuit een positieve en toekomstgerichte benadering, zodat het voor alle belanghebbenden interessant is om mee te doen. Aan de hand van het bewezen "Strategic Sourcing Framework" leert u alle strategische, tactische en operationele vraagstukken, overwegingen en handvatten.

EN WAT ZIJN UW KEUZES … 

In hapklare brokken en geënt op uw praktijk ontrafelen we het proces van de strategische dialoog tot aan de operationele regievoering. En uiteraard gaan we aan de slag met uw eigen case. Na deze dag bent u in staat een compleet sourcingvraagstuk te structureren en de belangrijkste beslismomenten te doorgronden. En misschien wel het belangrijkste: u leert alle stakeholders op een positieve en toekomstgerichte manier te inspireren en te betrekken bij uw nieuwe én duurzame sourcingstrategie. 

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info