Werken met KPI’s - key performance indicators

Werken met KPI’s - key performance indicators

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Iedere organisatie wil haar resultaten meetbaar maken én meten. Hiertoe zijn ken- en stuurgetallen onontbeerlijk. Het strategisch sturen op cijfers is echter complex en niet zonder risico’s. Met ken- en stuurgetallen kunt u uw beleid en managementdoelstellingen meetbaar maken en bijsturen. Aan de hand van deze training doet u het strategische inzicht en de noodzakelijke kennis op om ken- en stuurgetallen in uw praktijk te kunnen toepassen. U leert ook een praktische methode waarmee u zelf ken- en stuurgetallen kunt ontwikkelen. Met behulp van deze methode kunt u stapsgewijs, vanuit uw eigen strategie, zelf plannen opstellen met duidelijke stuurgetallen. Met een relatief klein aantal kengetallen kunt u al belangrijke conclusies trekken met betrekking tot uw organisatie, haar doelstellingen, resultaten en toekomst.

DOELGERICHT PROGRAMMA

U leert uw eigen stuurgetallen opstellen, opmaken en interpreteren.

LEERMETHODIEK

Deze workshop is zo opgebouwd dat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Onze docenten hebben een unieke ervaring in het uitbouwen en opvolgen van scorecards, boordtabellen en ken- en stuurgetallen. De voorbeelden, cases en oefeningen gebruikt doorheen de training zijn dan ook herkenbaar en transparant.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt ...

"Heel veel praktijkvoorbeelden. (Positief)"
Johan Van Damme - Beleidscoordinator - Vlaamse Overheid

"Inhoud van het programma was veel uitgebreider en interessanter dan door mezelf vooropgesteld."
Didier Versmissen - CEO - Group De Wolf

"Zeer gedreven, zeer onderhoudend, veel praktijkvoorbeelden. Heel interessant."
Iris De Jaeger - Research Groepsleider - Bayer

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info