De iPad als mobiel kantoor

De iPad als mobiel kantoor

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HET MOBIELE WERKEN WORDT PLOTS MAKKELIJKER ...

Op slechts twee jaar tijd is het landschap van het mobiele werken drastisch veranderd.  Het gigantische succes van de tablet heeft hier zeker toe bijgedragen. De iPad blijft – met vele miljoenen verkochte exemplaren en ontelbare applicaties – op vandaag nog steeds het meest gebruikte tool. Daarom beperken wij ons in deze workshop tot de iPad.

KRIJG DE DINGEN SNELLER EN EFFICIENTER GEDAAN

Helaas overstijgt het toestel voor vele gebruikers niet het niveau van duur speelgoed waarop het leuk is om naar foto’s en filmpjes te kijken. Toch heeft de iPad meer dan voldoende troeven om u effectief productiever te laten werken en de dingen sneller gedaan te krijgen. In deze sessie tonen wij hoe u op een eenvoudige wijze return on investment krijgt. Indien u de iPad als mobiel kantoor wenst te gebruiken, mag u deze sessie niet missen. 

DE TOEPASSINGSDOMEINEN VAN DE IPAD

Meer en meer duikt de iPad immers op als innovatieve tool in professionele omgevingen. Het biedt dan ook vele mogelijkheden: als ondersteuning van commerciële gesprekken, als efficiëntie tool voor mobiele werkers,  als registratie tool voor operationele werkers, als opzoekingstool voor technische operatoren, als compacte vervanging van de laptop, als leer tool in scholen, … Kortom, het stroomlijnen van tal van professionele activiteiten lijkt plots veel eenvoudiger en efficiënter. Voor het eerst wordt papier echt elektronisch en kunt u overal aan de slag.

HOE VERLOOPT DEZE WORKSHOP?

Deze compacte workshop leert u niet alleen hoe u het maximale rendement haalt uit uw iPad maar ook hoe u uw iPad kunt toepassen binnen uw professionele omgeving. Op het einde van de sessie bouwt u samen met de trainer uw eigen business case, vertrekkende vanuit uw professionele omgeving en toetst u deze aan de grenzen van de iPad. Een unieke kans om samen met de trainer en aanwezige cursisten uw persoonlijke business case vorm te geven. Daarom beperken wij het aantal deelnemers tot 12 om zo een maximale interactie te kunnen garanderen.  

EXTRA VOOR ELKE DEELNEMER

Iedere deelnemer krijgt het unieke boek 'Je iPad als mobiel kantoor'.  Dit boek kwam onmiddellijk na het verschijnen in de top 10 van de meest verkochte management boeken (http://www.managementboek.nl) met als hoogste plaats nr. 2. Het is een totaaloverzicht van hoe u de iPad als professioneel werkinstrument kunt gebruiken.  

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Héél goed en duidelijk!"
Greet Dyckmans - Certified Coach & Trainer - Diamond Development

Kostprijs

€ 350 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info