Boardroom dynamics

Boardroom dynamics

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

VERGROOT UW EFFECTIVITEIT DOOR MEER ZICHT OP MACHT EN INVLOED BINNEN UW ORGANISATIE.

Vroeger deed u als werknemer wat uw baas u opdroeg. Tegenwoordig is dat niet meer genoeg. Niet alleen is werk vele malen complexer geworden, ook het aantal mensen waarmee u in uw werk te maken krijgt is veel groter. De meeste mensen willen hun werk graag goed doen, maar worstelen met alle belangen waarmee ze rekening moeten houden.

Dit seminar laat u zien hoe krachtenvelden werken en hoe u er zicht op krijgt. Bovendien maakt het concreet hoe u op een positieve manier mensen mee kunt krijgen in uw projecten en met uw ideeën. Dat begint met te begrijpen en respect te tonen voor de belangen waarmee iedereen in het spel zit. U leert belanghebbenden in kaart te brengen en hun kracht aan te wenden voor een optimaal resultaat.

U MAAKT HET VERSCHIL

Iedereen krijgt in zijn werk te maken met beïnvloeding. Het overtuigen van de klant, het meekrijgen van teamleden in een visie, steun verwerven bij leidinggevenden of toezichthouders. Dit seminar is voor mensen die niet langer het slachtoffer willen zijn van konkelaars of mensen die het gebruik van de strooppot niet schuwen om hun zin te krijgen. Of u nu leiding geeft of projecten trekt, dit seminar is voor u net zo relevant.

UW TOPTRAINER

Jeroen Busscher geldt al jaren als een van de meest vooraanstaande managementdenkers op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Hij schreef diverse bestsellers waaronder Pimp je afdeling, Turbomanagement en Onbeperkt Houdbaar. Hij is veelgevraagd columnist en een zeer gewaardeerd spreker en docent.

In zijn rol als adviseur helpt hij business leiders strategieën te ontwikkelen voor het beter benutten van hun menselijk kapitaal. In die rol krijgt hij dagelijks te maken met de dynamiek in organisaties en boardroom.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info