NIEUW

De kunst van het duurzaam netwerken

De kunst van het duurzaam netwerken

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

STOP MET HET VERZAMELEN VAN VISITEKAARTJES … 

Een stapel visitekaartjes is echt geen bewijs van een sterk netwerk. Want duurzaam netwerken, is immers meer dan golfspelen of recepties afschuimen … Toch is het opbouwen, uitbreiden, onderhouden en effectief gebruiken van een netwerk vandaag een must in matrix- en projectorganisaties waarbij u steeds vaker beroep moet doen op ‘derden’. Vandaag ben u zo sterk als uw netwerk. Maar hoe sterk is uw netwerk?  

… START MET HET MAKEN VAN BRUIKBARE CONNECTIES

Netwerken is het leggen van zinvolle en relevantie connecties. Hiertoe moet u eerst uw huidige netwerk in kaart brengen en kijken waar de hiaten of opportuniteiten zich bevinden. Pas dan is actie zinvol.  

NETWERKEN IS ECHT EEN CONTACTSPORT

Het leggen en onderhouden van  bruikbare en relevante connecties is echter een echte contactsport. Hoewel linkedin, facebook, twitter of andere sociale media een ondersteunende rol kunnen spelen, zijn échte gesprekken nog steeds het meest waardevol. Daarom leert u op deze dag hoe u een netwerkgesprek voert, wat u moet vragen, waar u over zwijgt en hoe u het gesprek afrondt. 

EN WAT ALS U NETWERKEN HAAT …

Als verlegen of introverte professional is netwerken vaak een echte nachtmerrie. Er is immers niets aan om zelf de stap te zetten en vreemde mensen aan te spreken en zichzelf voor te moeten stellen aan onbekenden. Deze workshop leert u hoe u als schuchtere professional deze barrière neemt en zo netwerken echt fun maakt. 

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info