NIEUW

Elimineer uitstelgedrag op de werkvloer

Elimineer uitstelgedrag op de werkvloer

Succes heeft zelden met geluk te maken. Hard werken, eindeloos lang trainen, totale focus, risico's nemen en doorzettingsvermogen blijken de winnende ingrediënten te zijn. Als u succesvol wilt zijn, zult u ervoor moeten werken. Uitstelgedrag is dan ook de dooddoener van uw team …

Wim Stuyck

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

STEL NIET UIT EN VERMIJD ONRUST, STRESS EN ONZEKERHEID …  

Uitstelgedrag werkt stress in de hand. Ongetwijfeld heeft u elke dag opnieuw die vervelende taak, dat lastige telefoontje, dat moeilijke gesprek, … Het is zo verleidelijk om de boel voor u  uit te schuiven en eerst wat anders te gaan doen. Iets leukers, iets gemakkelijker of iets minder ingrijpend.  Jammer, want door die ene taak of dit ene project uit te stellen naar een later moment creëert u onrust, stress en onzekerheid. Niet alleen voor uzelf, maar ook binnen uw team of afdeling. Het risico op fouten neemt toe, het maakt u onzeker, u mist deadlines … Het verschil tussen belangrijk en dringend vervaagt en hierdoor komt u in een vicieuze cirkel terecht. Dit geldt echter niet voor u alleen, maar voor uw ganse team…

WORD PRODUCTIEVER, SUCCESVOLLER EN GELUKKIGER

Mensen die niet uitstellen, zijn over het algemeen productiever, succesvoller en gelukkiger. Het loont dus de moeite om dit gedrag te herkennen en aan te pakken. Vooral als leidinggevende is het cruciaal om uitstelgedrag te elimineren, zowel bij u zelf als bij uw team.  Uw medewerkers willen immers een besluitvaardige en kordate manager, die van aanpakken weet.  

ELIMINEER UITSTELGEDRAG

Deze workshop bezorg u inzicht in het waarom van uitstelgedrag. Maar vooral krijgt u tientallen tips, tools en technieken om dit tegen te gaan. U leert hoe u – als leidinggevende – verspilling van tijd en energie kunt vermijden, door het niet langer minder leuke taken voor u uit te schuiven.  U leert ook hoe u  - dankzij een flinke portie zelfdiscipline - omgaat met de professionele stoorzenders (email, meetings, internet, …) die uw aandacht stelen. Tot slot leert u ook hoe u uitstelgedrag aanpakt binnen uw team. Want niet alleen u, maar zeker ook uw medewerkers moeten constructief om kunnen gaan met uitstelgedrag.  

ZELFDISCIPLINE EN ZELFMANAGEMENT: ZOWEL VOOR U ALS VOOR UW TEAM 

Veel goede voornemens - zowel persoonlijk als organisatorisch - worden niet gerealiseerd, waardoor een belangrijk potentieel onbenut blijft. Wat zou het voordeel voor uw organisatie zijn als iedereen met meer focus op de doelstellingen van de organisatie zou werken? Welke doorbraak kunt u forceren als iedereen met zelfdiscipline zich van zijn/haar taken kwijt? En welke rol speelt u hierbij? Hoe geeft u het goede voorbeeld? En wat met thuiswerkers, nieuwe werkers, afstand werkers, … ? 

ZELFDISCIPLINE: HET PRIJSKAARTJE VAN LEIDERSCHAP

Succes heeft weinig te maken met geluk. Hard werken, levenslang leren, totale focus, risico’s durven nemen, doorzettingsvermogen en het stellen van de juiste prioriteiten zijn de winnende ingrediënten. Uitstelgedrag hoort hier niet bij. Zelfdiscipline wel.  

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info