NIEUW

Het high performance seminar

Het high performance seminar

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HIGH PERFORMANCE EXECUTIE

Vaak ontbreekt het bedrijven niet aan (strategische) visie, maar simpelweg aan implementatie kracht. En dat is jammer … Deze exclusieve workshop “high performance executie” gaat alleen over die implementatie kracht. Want als leidinggevende heb je een essentiële rol in het door vertalen van de strategie naar gerichte actie.

In deze workshop staat jouw ervaring centraal. Paul Rulkens verduidelijkt hoe jij zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier kunt bereiken aan de hand van op jouw maat gesneden cases. Op een zeer intensieve manier werk je tijdens deze dag aan de meest tegendraadse, vaak onconventionele maar altijd effectieve strategieën. Zo maak je high performance een structureel deel van je management én je leiderschap.

VAN LAAGHANGEND FRUIT TOT DUURZAME GROEI

Deze workshop leert je echte resultaten te boeken en zo de organisatie te bewegen om alles te halen uit alles wat de organisatie eigenlijk al heeft. Veel zaken zijn immers laaghangend fruit die zonder kost of pijn kunnen worden gerealiseerd. Andere zaken vragen iets meer inspanning. Maar in beide gevallen kan je door slim te werken op een snelle en pijnloze manier het volgende niveau in je team, afdeling of organisatie krijgen.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info