Masterclass BTW - IFBD
Masterclass BTW

Masterclass BTW

  • U leert hoe u – door kennis van zaken – boetes en herzieningen kunt vermijden.
  • U leert uw eigen – correcte – Btw redenering vorm te geven.
  • U leert de nieuwste wetgeving, rechtspraak, circulaires, parlementaire vragen en rulings binnen het Btw landschap.

VERMIJD FOUTEN EN CONFLICTEN MET DE BTW-ADMINISTRATIE

Als financieel verantwoordelijke heeft u kennis van alle elementaire principes van de btw.  U mag immers geen fouten maken, noch wilt u in conflict komen met de btw-administratie. De complexiteit van deze materie vraagt echter continue bijscholing. Niets is immers wat het lijkt en met kennis van zaken vermijdt u blunders die u én uw organisatie zuur kunnen opbreken.

GEEF VORM AAN UW BTW-REDENERING OP BASIS VAN CONCRETE DOSSIERS

Na deze training bent u in staat uw eigen – correcte – btw-redenering vorm te geven, conform de verwachtingen en eisen van de btw-administratie en integraal afgestemd op uw eigen specifieke situatie. De ervaring van onze docent is vooral gebaseerd op real life btw-controles, want in dit programma staat de échte praktijk centraal.

BTW-WETGEVING IS IN BEWEGING … MAAR WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Deze unieke én hoogst originele benadering gaat grondig en diep in op de steeds evoluerende btw-materie. Wijzigingen hebben immers een grote impact op uw concrete opdracht in de boekhouding. Een gezonde kennis van de actuele btw-regelgeving is immers onmisbaar in uw dagelijkse opdracht. Maar de btw-reglementering verandert echter razendsnel. Daarom wordt deze sessie ook afgesloten met een overzicht van de nieuwste wetgeving, rechtspraak, beslissingen, circulaires, parlementaire vragen en rulings. Op deze manier bent u voorbereid op wat komen zal.

DEZE MASTERCLASS VERDIENT ZICH DRIE MAAL TERUG

> U werkt sneller, juister en efficiënter en vermijdt zo duur en onnodig advies;
> U ontsnapt aan btw-boetes of btw-herzieningen;
> U creëert vertrouwen bij uw financiële en algemene directie.

Jurgen Opreel - Trainer IFBD
Deze Masterclass heeft een driedubbele return on investment. Ten eerste betaalt u door de juiste BTW-aangifte het correcte bedrag. Ten tweede vermijdt u kostbare tijd en (administratieve) boetes bij controles. Ten derde hoeft u niet – te pas en te onpas – uw (externe) expert raadplegen voor advies zodat u deze kost kunt vermijden.

Jurgen Opreel - Trainer IFBD

Jurgen Opreel is managing partner van De btw-lijn, een onafhankelijk btwadvieskantoor voor zowel de externe beroepsbeoefenaars als nationale en internationale bedrijven.

Hij is btw-adviseur sinds 1996. Jurgen is “Lector btw” aan de Katholieke Hogeschool Leuven, gastspreker aan o.m. de Fiscale Hogeschool Brussel, Provinciale Hogeschool Limburg, de Hogeschool West-Vlaanderen (HOWEST), de Katholieke Hogescholen van Zuid-West-Vlaanderen (KATHO) en Limburg (KHLim) en bij tal van beroepsorganisaties. Hij is tevens vaste medewerker voor de nieuwsbrief Fiscale Actualiteit, de Vandewinckele XIV (publicaties van Kluwer) en diverse vaktijdschriften.

Verder verzorgt Jurgen ook de “Btw-club” bij Fiscaal informatief en tal van btw-opleidingen en seminaries, zowel interne als externe. Behalve Belgische btw is Jurgen ook actief op internationaal vlak en adviseert hij ook in buitenlandse btw.

Please contact us for more information
Date & location of this workshop
Keep me posted on the new dates
Cost
Inschrijven Inscription * For every extra participant you will get a 5% discount on the total amount, with a maximum of 20% (= 5 participants or more).
Similar workshops