Interpersonal effectiveness - IFBD
Interpersonal effectiveness

Interpersonal effectiveness

  • U leert waarom excellente interpersoonlijke vaardigheden geen ‘optie’ zijn, maar wel een ‘must have’.
  • U leert hoe u het beste uit zichzelf en uit uw team haalt.
  • U leert te kijken naar uzelf met de ogen van een ander.

HAALT U HET BESTE UIT UZELF EN UIT UW TEAM?

U bent een succesvol en competent manager. U bereikt uw doelstellingen, u realiseert uw objectieven en u hebt uw team stevig onder controle. Deadlines worden gehaald, meestal binnen budget. Uw management is tevreden. Maar het is hard werken voor u. Met sommige teamleden, collega’s of managers loopt de communicatie vlekkeloos. Maar met anderen is het echt zwoegen en kost het u veel moeite om de dingen gedaan te krijgen. Maar hoe haalt u het beste uit uw team? En uit uzelf? Hoe gaat u op een constructieve manier om met negatieve attitudes en conflicten? Hoe communiceert u duidelijk en krachtig? Hoe straalt u niet alleen autoriteit maar ook geluk uit?

EXCELLENTE INTERPERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN ZIJN MEER DAN EEN ‘OPTIE’ VOOR MANAGERS: ZE ZIJN EEN ABSOLUTE NOODZAAK

Uitzonderlijk communiceren is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Continu overleg, sturende input, cross hiërarchisch en multifunctioneel samenwerken, … Meer dan ooit werkt u vandaag met verschillende niveaus en disciplines samen. Hierdoor verliest uw hiërarchische macht aan impact. Communicatie doorheen teams, afdelingen en business units vraagt uitzonderlijke interpersoonlijke competenties. Daarom organiseert het IFBD deze unieke tweedaagse workshop.

DURFT U DE CONFRONTATIE MET UZELF AAN?

Dit programma is een groeipad voor uw interpersoonlijke communicatie. Dit betekent dat u – weliswaar in een veilige omgeving – twee dagen hard zal werken. U wordt zich bewust van uw sterke punten, maar u krijgt ook feedback over uw groeipunten. Dit gebeurt op een confronterende maar opbouwende manier. Als deelnemer speelt u geen rol, maar bent u uzelf zodat de feedback die u krijgt van collega-deelnemers en trainer direct bruikbaar is. Daarom beperken wij het aantal deelnemers tot 15 personen zodat optimale interactie de garantie is.

WANNEER STOND U NOG EENS CENTRAAL IN EEN OPLEIDING?

Patrick Lybaert, uw trainer, gebruikt tal van leervormen tijdens dit unieke programma. Van discussies, scenario’s, oefeningen, cases, psychodiagnostisch testen, scanning instrumenten, checklists, groepsleren tot individuele begeleiding. U krijgt een gestructureerd werkboek dat u na de training als naslagwerk kunt gebruiken, maar de dag zelf wordt in functie van uw persoonlijke noden en behoeften finaal ingevuld. Dit is geen vrijblijvende training omdat wij van u wel degelijk input en engagement verwachten. Na deze training ‘Interpersonal Effectiveness in Management’, bent u in staat om krachtiger maar respectvol te communiceren. Zowel bij één op één gesprekken als team meetings, intern en extern, zowel naar uw eigen medewerkers als naar uw management of doorheen de ganse organisatie.

GROEI TOT INTERPERSOONLIJKE UITMUNTENDHEID

Deze workshop combineert een unieke ervaring vol praktische, direct bruikbare leerprocessen met een onschatbare kennis- en ervaringsuitwisseling. Zo garandeert het IFBD een direct bruikbare tweedaagse masterclass die uw individuele en interpersoonlijke prestaties verhoogt en uw interpersoonlijke werkrelaties optimaliseert.

Patrick Lybaert - Trainer IFBD
Geluk op de werkvloer is geen kwestie van geluk. Veel professionals streven naar autoriteit en gezag, maar verliezen hierdoor de interpersoonlijke relaties met medewerkers, collega’s en management uit het oog. Ik leer u graag hoe u door een juiste én flexibele communicatie het beste uit jezelf en je team haalt.

Patrick Lybaert - Trainer IFBD

Patrick Lybaert studeerde aan de Universiteit Gent als organisatiepsycholoog. Zijn carrière startte in de banksector, als manager binnen de toenmalige BBL en later als Programme Director in het Duitse training centrum voor een consortium van Europese grootbanken. Hierna verhuisde hij naar Management Center Europe, waar hij gedurende 5 jaar Programme Director voor de “General Management en Leadership” programma’s was. Hierna werd hij Chief Learning Officer binnen Pliva (een wereldwijd opererende farma-organisatie) en was hij verantwoordelijk voor de opzet van PLiva’s Corporate University.

Vandaag is Patrick al meer dan 15 jaar actief als trainer in complexe en geïntegreerde Leadership programma’s en als executive coach en vertrouwd adviseur begeleidt hij teams en individuen. Zo doceert hij binnen de Executive Education & Development Programma’s aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Dit bij zowel diverse maatwerk programma’s als bij de MBA-programma’s. Patrick is eveneens stichter van de Executive Leadership Foundation (ELF), een unieke trainingsorganisatie met als doelstelling leiderschap-leeroplossingen aan te bieden aan internationele organisaties.

Als trainer verbindt hij zich ertoe om bij de deelnemers het aanwezige potentieel te ontwikkelen. Zo helpt hij u bij het creëren van een betekenisvolle werkplek, waarbij iedereen gestimuleerd wordt het beste van zichzelf te geven. Hij is een dynamische én motiverende trainer. Zijn favoriete quote is: ‘You can’t change people, you can only help them to become more of themselves’. Patrick trainde intussen meer dan 30.000 leidinggevenden.

De manier van werken met flipcharts vond ik zéér goed. Het is eens iets anders dan de PPT en is flexibel.

Dietse, Export Manager

Deze cursus was zeer praktisch en leerrijk. Prima!

Jan, Business Analist
Contactez-nous pour plus d'informations
Date & lieu de cette formation
Tenez-moi au courant de la nouvelle date
Prix
Inschrijven Inscription * Pour chaque participant en plus vous recevrez une réduction de 5% sur le montant total, avec un maximum de 20% (= 5 participants ou plus).
CHOISISSEZ VOTRE VOIE D’ÉPANOUISSEMENT PERSONNEL

En complétant ces questionnaires, vous obtiendrez une vue d’ensemble de votre rôle actuel en tant que professionnel, une première évaluation de votre carrière, ainsi que de vos ambitions et votre position sur votre trajet de carrière personnelle. Nous vous fournissons également un aperçu des programmes d’apprentissage essentiels qui vous aideront à réaliser vos ambitions personnelles.

Nous avons développé – en collaboration avec nos formateurs et coaches experts – les trajets d’épanouissement suivants:

 

 

Cliquez sur le lien et le test commence …
(6 minutes par test)

Formations similaires