Opleiding op maat

Human Resources

Human Resources

Waarom kiezen voor maatwerk voor uw HR-trainingen?

De shift van competentiemanagement naar talentmanagement is een realiteit.  Hoewel het versterken van de zwakkere kennisschakels een must blijft, beseffen organisaties dat de echte uitdaging er in bestaat talent aan te trekken, te ontwikkelen en te managen.  Het matchen van de juiste mensen met de juiste job is vandaag een must.

Het IFBD helpt u bij het definiëren van deze talenten, maar vooral bij het ontwikkelen ervan.  De meeste van onze leertrajecten zijn intussen opgemaakt vanuit een talent-benadering, waarbij recrutering en selectie maar een vertrekpunt is. 

Welke HR-trainingen kan het IFBD voor u op maat uitwerken?

  • Change Management
  • Sociale Onderhandelingen
  • Onderhandelen met Vakbonden
  • Functioneringsgesprekken binnen HR-Strategie
  • De HR-Manager als strateeg
  • Train the Trainer
  • Talent Management

Wat vinden onze klanten ... een getuigenis …

Na een grondige bevraging naar de trainingsbehoeften van ons management, kwam de vraag naar refresh en verdieping van hun managementvaardigheden. In onze zoektocht naar de ideale trainingspartner kwamen we bij Dirk Spillebeen van IFBD terecht.  Aan de hand van een verkennend gesprek werd hun aanpak uitgelegd en werden onze verlangens genoteerd. Na een intakegesprek met de trainer, werd de inhoud van het programma waar nodig aangepast.
De deelnemers hebben uit de opleiding, naast een aantal theoretische concepten ook heel wat praktische tips en handvaten gekregen, zodat zij de opgedane kennis onmiddellijk kunnen toepassen op de werkvloer. Samenwerken met IFBD is voor Jetair zeker en vast een meerwaarde.

Nico Van Gorp
HR Officer Training & Development
Jetair

 

Door verschillende verschuivingen binnen de organisatie, voelden wij binnen Eurobrokers voor onze eerstelijns leidinggevenden de nood aan een geïntegreerde inhouse training 'Werken met Mensen' .  De no nonsense cultuur van Eurobrokers, vroeg een training die voor de trainees herkenbaar, maar vooral direct bruikbaar was.  Geen grote strategische concepten, maar een traject waar de mensen direct mee aan de slag kunnen.  Het IfBD slaagde erin - na analyse van de échte leerbehoeften - om vertrekkende vanuit onze bedrijfscultuur, een leerproject te ontwikkelen dat volledig tegemoet kwam aan deze behoefte. Vooral de vele cases, oefeningen, rollenspelen werden door de deelnemers gesmaakt.

 

 
Myriam Tuymans
HR Manager
EUROBROKERS NV

 

We hebben reeds enkele inhouse trainingen via het IFBD georganiseerd. We appreciëren steeds de professionele aanpak en coördinatie van de IFBD organisatie zelf,  en zijn we vooral zeer overtuigd van de kwaliteit van de trainers. Zij getuigen van een zeer goede expertise in hun vakgebied en hebben de trainingen steeds met veel enthousiasme gebracht.

 

 
Valérie Gerard
Talent Manager
Asco Industries
IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier