Opleiding op maat

People Management & Leadership

People Management  & Leadership

Waarom kiezen voor maatwerk voor uw people management trainingen?

Uw people strategie ondersteunt uw business strategie  en vice versa. Evident, maar de realiteit leert ons dat vele people managers gewoon managers blijven.  Sturen op resultaten en KPI’s blijft belangrijk, maar uw organisatie heeft mensen nodig die in uw project geloven en het mee helpen realiseren.  Authentiek leiderschap is vandaag niet langer een modieus en trendy gegeven, maar een absolute must. En dit zowel op de werkvloer als in de board room.

Het IFBD ontwikkelt de talenten van uw people managers en van uw leiders door uitermate praktische workshops en simulaties. Programma’s worden integraal aangepast aan uw bedrijfscultuur en uw business model. Onze docenten selecteren wij in functie van de individuele meerwaarde die zij betekenen voor uw organisatie.  Wij richten ons niet op de gemiddelde professional, maar op de echte noden van uw trainees.

Welke people management en leadership trainingen kan het IFBD voor u op maat uitwerken?

  • Managing People
  • Strategisch Leiderschap
  • Leiding geven aan Arbeiders
  • Voeren van Evaluatie- en Functioneringsgesprekken
  • Total Team Management
  • Vrouwelijk Leiderschap

Wat vinden onze klanten ... een getuigenis …

"Bank J.Van Breda & Co is een gespecialiseerde adviesbank die zich uitsluitend richt tot ondernemers en vrije beroepen. Wij helpen hen bij de systematische opbouw, het beheer en de bescherming van hun vermogen. In 2010 waren wij op zoek naar een partner voor een basisopleiding peoplemanagement voor startende leidinggevenden.  Eén van onze collega’s volgde de open training ‘managing people’. Hij was hierover zo enthousiast dat wij besloten contact op te nemen met IFBD voor een mogelijke samenwerking.

In een voorbereidende vergadering legden we samen met trainer en Dirk Spillebeen de inhoud van de training, onze manier van werken en de door ons gebruikte HR-instrumenten naast elkaar om op deze manier een perfecte match te vinden tussen enerzijds theorie en anderzijds rechtstreekse link naar de praktijk. En met succes.

 Hierbij een greep uit de reacties van de deelnemers:

  • Patrick gaf ons een goed theoretisch kader, inzichten en structuren om onmiddellijke in de dagdagelijkse praktijk te implementeren.
  • Er was voldoende ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen.
  • Uit het leven gegrepen. Echt super !

 Vanaf nu maakt de opleiding ‘managing people’ standaard deel uit van het ontwikkelingstraject voor een startende leidinggevende."

Marleen Snijers
Opleiding en vorming
Bank J.Van Breda & C° 

 

Tussen januari en april volgden onze teamleads en diensthoofden de training leadershipmanagement verzorgd door het IFBD en gegeven door docent Patrick Lybaert. Wij hebben ons objectief tijdens een eerste gesprek vastgelegd en vervolgens werd ons een gedetailleerd programma en syllabus voorgesteld die perfect voldeed aan onze wensen. Wat het IFBD kenmerkt is de professionele, gerichte en zeer interactieve aanpak alsook de kwaliteit van de docent die als expert in de materie de training op een zeer dynamische en pedagogisch verantwoorde wijze heeft verzorgd. De training was duidelijk en gestructureerd opgebouwd en liet tegelijkertijd voldoende ruimte over voor het stellen van vragen. Onze tweetalige groep werd door de drietalige trainer perfect beheerd. Wij apprecieerden ook enorm de kwaliteit van de animatie.  De uiterst vriendelijke, flexibele en vakkundige aanpak van het IFB-team verzekert een aangename manier van samenwerken en leidt ons al naar de planning van een  volgende training ...

Chiraz Jeffali
Human Resources & Training
ONDD 

 

Na een grondige bevraging naar de trainingsbehoeften van ons management, kwam de vraag naar refresh en verdieping van hun managementvaardigheden. In onze zoektocht naar de ideale trainingspartner kwamen we bij Dirk Spillebeen van IFBD terecht.  Aan de hand van een verkennend gesprek werd hun aanpak uitgelegd en werden onze verlangens genoteerd. Na een intakegesprek met de trainer, werd de inhoud van het programma waar nodig aangepast.
De deelnemers hebben uit de opleiding, naast een aantal theoretische concepten ook heel wat praktische tips en handvaten gekregen, zodat zij de opgedane kennis onmiddellijk kunnen toepassen op de werkvloer. Samenwerken met IFBD is voor Jetair zeker en vast een meerwaarde.

Nico Van Gorp
HR Officer Training & Development
Jetair

 

Door verschillende verschuivingen binnen de organisatie, voelden wij binnen Eurobrokers voor onze eerstelijns leidinggevenden de nood aan een geïntegreerde inhouse training 'Werken met Mensen' .  De no nonsense cultuur van Eurobrokers, vroeg een training die voor de trainees herkenbaar, maar vooral direct bruikbaar was.  Geen grote strategische concepten, maar een traject waar de mensen direct mee aan de slag kunnen.  Het IfBD slaagde erin - na analyse van de échte leerbehoeften - om vertrekkende vanuit onze bedrijfscultuur, een leerproject te ontwikkelen dat volledig tegemoet kwam aan deze behoefte. Vooral de vele cases, oefeningen, rollenspelen werden door de deelnemers gesmaakt.

Myriam Tuymans
HR Manager
EUROBROKERS NV
IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier