Opleiding op maat

Persoonlijke efficiëntie

Persoonlijke efficiëntie

Waarom kiezen voor efficiënt maatwerk?

De werkdruk binnen onze organisaties neemt alleen maar toe. Aandeelhouders worden kritischer.  Management verwacht een nog grotere én efficiëntere output.  Klanten leggen steeds meer druk.  Werknemers worden veeleisender.  Fouten worden niet getolereerd. Snelheid én accuraatheid staan meer dan ooit centraal. Werken wordt steeds meer een bron van onrust in plaats van zelfontplooiing. 

Het verhogen van uw persoonlijke efficiëntie en die van uw medewerkers is dan ook een must.  Hiertoe ontwikkelde het IfBD diverse maatwerktrajecten, waarbij trainees  – zowel strategisch, tactisch als operationeel – leren hoe maximaal rendement te halen uit inspanningen.   Wij leren u hier hoe u meer doet met minder tijd. 

Welke persoonlijke efficiëntie trainingen kan het IFBD voor u op maat uitwerken?

  • Getting Things Done
  • Slimmer Werken
  • Elke dag uw mailbox leeg
  • Effectief Vergaderen
  • Rapporteren op 1 A4’tje

Wat vinden onze klanten ... een getuigenis …

"Getting things done".  Met een heel gamma aan tips & tricks van collega's en uit de boeken proberen we er elke dag het beste van te maken.  Met een zekere scepsis stap je dan, samen met je collega's in de cursus, om te ontdekken dat de wereld er veel eenvoudiger kan uitzien. 

De cursus bracht een veel gestructureerdere, maar ook transparantere manier aan, om om te gaan met de vele inputs. Inboxen, tickler files, efficiënt gebruik maken van je PC en de mailbox... 

En ja, dit vergt een zekere inspanning, want de verleiding om dit systeem los te laten, omwille van de tijdsdruk bestaat, nog elke dag.  Maar de voordelen die het systeem biedt overtreft de nadelen in duizendvoud.  Ook bvb. je collega's zien rondlopen met eenzelfde soort 'notitieboekje' bewijst dat dit iets is dat wel degelijk werkt en motiveert je om het systeem aan te houden. 

Een aanrader voor iedereen die weleens het gevoel heeft de pedalen te verliezen. Eindelijk met een gerust geweten en een zorgeloos hoofd de werkdag afsluiten. Zalig!

 

Steven Straetmans
Productie Ingenieur
Baltimore Aircoil
IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier