Opleiding op maat

Project management

Project management

Waarom kiezen voor project management maatwerk?

Operationele managers worden steeds meer betrokken in cross functionele projecten, maken deel uit van multidisciplinaire project teams of zijn (mede-) verantwoordelijk voor complexe veranderingsprojecten.

Bovendien is uw organisatie vandaag niet langer product gedreven, dan wel project gedreven.  En goede organisaties beseffen beter dan ooit dat een duurzaam project- en programmamanagement dé kritische succesfactor is van hun business.

Het IFBD ontwikkelde hiervoor het ruimste porfolio van de Belgische markt aan project management trainingen.  Wij passen onze trainingen niet alleen aan, aan uw methodologie (PMI, Prince2, bedrijfseigen, …) maar evenzeer aan de criticiteit? van uw projecten en de impact ervan op uw bedrijfsprocessen.  Wij ontwikkelen voor u maattrajecten die u leren uw projecten conform de scope, binnen budget en op tijd te realiseren.

Welke project management trainingen kan het IFBD voor u op maat uitwerken?

  • Project Management : Essentials
  • Project Management : Advanced
  • PMI & Prince2 Certificatietrainingen
  • Leiding geven aan Projecten
  • Project Portfolio en Project Management Office
  • Planning & Budgettering binnen Projecten

Wat vinden onze klanten ... een getuigenis …

Chris Kindermans is een absolute project professional in zijn vak. De deelnemers voelen aan dat hij ook toepast wat hij verkondigt. Zijn project management expertise zorgt voor heel pragmatische en levendige trainingen.

Katrien Roland
Human Capital
KPN Group Belgium
IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier