Pimp uw afdeling

Pimp uw afdeling

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

"Zijn vergaderingen vaker gezeur dan inspiratie? Komt er van een nieuw idee uiteindelijk nooit wat terecht? Is de klant boos, maar was er weer niemand die dat had kunnen voorkomen? Wil je passie op je werk, nieuwe impulsen of gewoon meer contact, maar lukt het niet dat voor elkaar te krijgen?
Schud je ingeslapen afdeling wakker met Pimp je afdeling! Kies voor meer passie, creativiteit, ondernemerschap, klantgerichtheid én lol op uw werkplek. De context waarin mensen werken, bepaalt voor een groot deel hun houding. Zij worden beïnvloed door leiderschap, structuur, hun taak en de fysieke omgeving."

Jeroen Busscher

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HEEFT U BEHOEFTE AAN MEER TEAM IN UW TEAM?

Uw team is competent en doet elke dag opnieuw wat het moet doen. Alles gaat zijn gangetje, teamleden doen hun ding en u heeft geen echte reden tot klagen want iedereen weet waar u naartoe wil en is bereid u te volgen. 

JA, MAAR … ROUTINES, GEWOONTES EN SLEUR

Toch mist u ondernemerschap in uw afdeling en wordt u wanhopig als blijkt dat de klant van het kastje naar de muur is gestuurd en de vingers op uw afdeling weer eens naar elkaar wijzen? Verandering én vernieuwing blijven al snel hangen op "ja, maar"? U voelt dat er méér inzit … want het onderste van die kan heeft u nog nooit gezien.  Routines, gewoontes en dagdagelijkse sleur staan telkens  in de weg. 

HOE VERANDERT U TEAMS?

Maar hoe komt het dat uw afdeling vastgeroest raakt in deze routines? Hoe kunt u met dezelfde mensen een beter resultaat neerzetten? Hoe maakt u mensen los uit hun routines? Hoe krijgen ze terug zin in initiatief? Hoe laat u hen creatief met problemen omspringen? Hoe verandert u de cultuur van uw afdeling? En vooral, hoe zorgt u ervoor dat deze veranderingen standhouden?

TIJD OM UW AFDELING TE 'PIMPEN' /UW TEAM IS TOE AAN EEN OPKNAP BEURT

Uw team is toe aan een pimp-beurt. Door middel van creatieve interventies is het mogelijk om veel vastgeroeste patronen te doorbreken en slapende medewerkers wakker te schudden. Zo krijgt u opnieuw de nodige spirit in uw team. Jeroen Busscher leert u praktische en direct toepasbare interventies, die u vandaag kunt overnemen en morgen kunt toepassen op uw werkvloer.

CONTEXT STUURT GEDRAG

Uiteindelijk is management en leiderschap niet veel meer dan het spel van het beïnvloeden van het gedrag van mensen. Maar hoe ontstaat gedrag eigenlijk? Hoe bepalend is de groepscultuur voor ons gedrag? Interventie denken  benadert gedrag vanuit de context. Stop met eindeloos te coachen of in de ziel van uw medewerkers te wroeten.  Ga niet langer op survival in de Ardennen om kernwaarden te bepalen die vervolgens niet geleefd worden. Maar kom direct tussen in de dagelijkse gang van zaken en doorbreek zo de dagelijkse sleur en gewoonten.

NIEUWE TIJDEN, NIEUW LEIDERSCHAP: TURBO MANAGEMENT

Op deze dag kijken we ook naar onze eigen rol. Wat vraagt deze tijd - met zijn steeds meer zelfstandig werkende medewerkers - voor nieuw soort leiderschap? Wat werkt wel en wat werkt niet om uw mensen actief en betrokken te houden?

In zijn bestseller 'Turbomanagement'  laat Jeroen Busscher op eenvoudige wijze zien dat minder doen vaak tot meer resultaat leidt. Tijdens deze dag wijdt hij ons in, in de geheimen van leidinggeven zonder uzelf op te branden. 'Handen thuis'  is daarbij het grote credo. 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier