De gebruiksaanwijzing van uw medewerker

De gebruiksaanwijzing van uw medewerker

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

"U moet medewerkers aansturen zoals past bij hun gebruiksaanwijzing. Moet u zich dus aan hen aanpassen en dingen doen die eigenlijk niet bij u passen? Nee, dat is niet het geval, blijf als manager vooral dicht bij uzelf. Rekening houden met een paar elementen uit de gebruiksaanwijzing van uw medewerker doet vaak al wonderen."

Hans Faas

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

MEDEWERKERS ZIJN ZO VEEL COMPLEXER DAN EEN IKEA KAST ...

Iedereen beaamt dat mensenkennis de belangrijkste succesfactor in uw carrière is. Wie een Ikea kast in elkaar wil zetten, pakt daar de gebruiksaanwijzing bij. Dat spreekt voor zich. Maar waarom denken we dat iets veel complexer als communiceren met medewerkers, collega's en bazen, dan toch zonder gebruiksaanwijzing te kunnen? 

Communiceren gaat veel effectiever als u de gebruiksaanwijzing van uw gesprekspartner kent. De gebruiksaanwijzing van uw medewerker leert u in korte tijd deze gebruiksaanwijzingen te 'lezen'. Deze workshop geeft u op een praktische en duidelijke wijze inzicht in drijfveren, gedrag en temperament - van anderen, maar ook van uzelf. Ook u hebt immers een gebruiksaanwijzing. Medewerkers moet u dan ook niet behandelen zoals u zelf behandeld wilt worden, maar zoals past bij hun gebruiksaanwijzing!  Na deze workshop wordt u voor iedereen een effectieve leider. 

KRACHTIGE EN DOELGERICHTE MANAGEMENT INSTRUMENTEN

De methode die u leert gebruiken, is gebaseerd op het “JouwGebruiksaanwijzing”-concept. Dat concept verrijkt bestaande managementtechnieken en best practices. Ze worden er allemaal nog krachtiger en effectiever door. Van brainstormen tot correctieve gesprekken en van leiderschapsstijlen tot vergader- en verkooptechnieken.   Gedurende deze workshop worden de meeste krachtige instrumenten toegelicht en ingeoefend.

Uiteraard geldt het bovenstaande niet alleen voor medewerkers. Ook in de communicatie met klanten, collega's, familieleden en met uw baas zal deze kennis van grote waarde zijn. 

WIE IS UW TRAINER 

Uw trainer, Hans Faas heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond, al snel na zijn afstuderen rolde hij echter de commercie in. Verkoper, Verkoopleider, Commercieel directeur, Algemeen directeur, hij heeft het allemaal meegemaakt. Toen hij 37 was startte hij zijn eigen onderneming welke hij 5 jaar later verkocht aan Nina Brink (Storms). Sindsdien is hij interim manager geweest van een groot aantal organisaties, van handelsondernemingen via een fabrikant van speelautomaten tot de hoofddirectie van het Rotterdams openbaar vervoer bedrijf de RET. Hans Faas is commissaris van enkele bedrijven en coacht managers op allerhande niveaus. 

Daarnaast heeft Faas sinds 9 jaar een consultancy en trainingsbureau en is hij een veel gevraagd spreker. Hij geeft management, commerciële en presentatie trainingen die verrijkt zijn met het JouwGebruiksaanwijzing gedachtegoed. 

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Uitermate nuttige en toepasbare informatie! Zeer leerrijk!"
Geert Bertels - Afdelingshoofd Bevrachting - Degrave-Antverpia

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier