Geef nooit korting

Geef nooit korting

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

“Als u nooit te duur bent, bent u waarschijnlijk te goedkoop…”

Jos Burgers

Jos Burgers is auteur van bestsellers als Relatiebeheer als Groeistrategie, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken en Gek op gaten. Hij schreef tot driemaal toe het bestverkochte managementboek van een jaar, nl. in 2006, 2009 en in 2012. 
Het boek ‘Geef Nooit Korting’ is al meer dan 600 dagen één van de 100 best  verkochte managementboeken in de Benelux en stond wekenlang op 1. 

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

KLANTEN WILLEN GEEN KORTING ... MAAR WAT DAN WEL ...

Klanten willen geen korting. Ze willen alleen niet onnodig veel betalen. Klanten zijn bereid die prijs te betalen voor uw product of dienst die in hun ogen rechtvaardig is: de faire prijs. Daarom heeft uw prijs niets te maken met uw kostprijs … maar alleen met wat uw klant er voor wil betalen. 

VERSPIL GEEN MARGE DOOR ONNODIGE KORTINGEN ...

Sinds de crisis is de prijs- en margedruk ook op uw markt alleen maar toegenomen. U weet beter dan wie ook dat lage prijzen funest zijn voor een gezond rendement: zij knabbelen alleen maar aan uw winst. Waar economisch herstel vroeger resulteerde in herstel van marges, verwacht iedereen dat deze keer de prijs- en margedruk blijvend is.

UW KLANTEN ZIJN UW MARGE

En toch kunnen alleen uw klanten u door de crisis heen helpen. Het snijden in kosten stopt immers ergens en verdere prijsverlagingen tasten uw rendement alleen maar aan. Het geven van korting blijkt op termijn funest voor een gezonde bedrijfsvoering.
Uw enige oplossing is het vergroten van uw marktaandeel via het vinden en binden van voor u waardevolle klanten. Maar hoe vergroot u uw marktaandeel in een krimpende markt zonder het prijswapen te hanteren?

DENK NIET TE SNEL ... MIJN PRIJS IS TE HOOG

Als klanten zeggen dat u te duur bent, is dat ronduit vervelend. Maar het is pas een ramp als u dat zelf ook vindt. Daarom moet u zelf geloven dat uw prijs, de juiste prijs is. Denk nooit zelf dat u te duur bent, maar wees trots op uw eigen tarieven. 

WAT IS UW KORTSTE WEG NAAR WINST?

Maar hoe kiest u uw eigen concurrenten? Wat is prijsdruk nu echt? Waarom moet u uw oorspronkelijke prijs intact houden? Wat is een faire prijs? Waarom heeft uw prijs niets te maken met uw kostprijs? Hoe tackelt u prijsbezwaren? Hoe speelt u met succes het onderhandelingsspel?  Hoe koppelt u concessies aan tegenprestaties? Hoe verhoogt u uw gunfactor? Hoe onderscheidt u zich van uw collega’s? Wat zijn de échte voordelen van een dure prijs? En de nadelen van goedkoop te zijn? Kortom, wat is uw kortste weg naar winst? Dit alles en veel meer leert u  van Jos Burgers. 

CONCRETE AANPAK VAN DEZE MIDDAGSESSIE

Op interactieve wijze, gebruik makend van veel illustraties en praktijkvoorbeelden, neemt Jos Burgers u op een humorvolle wijze mee in de wereld van prijsdruk en vooral hoe daaraan te ontsnappen. Doorheen de ganse sessie is volop gelegenheid voor vragen en discussie.
Drs. Jos Burgers is dé klantenexpert van de Benelux en één een van de meest gevraagde managementsprekers.  Hij richt zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Met tweehonderd presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker én trainer. Burgers houdt zijn publiek spiegels voor en laat mensen anders naar hun werk en dagelijkse praktijk kijken.  Humor is hierbij een belangrijk wapen, maar de vele praktijkvoorbeelden maken zijn seminars en trainingen direct bruikbaar.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Prima!"
Wim De Wel - Sales - Van Heck Interpieces

"Proficiat! Boeiend. Een aanrader!"
Raoul Daniels - Verantwoordelijke Nederland & Vlaanderen - Canberra

"Zeer goed! Levendige praktijkvoorbeelden."
Erwin de Bruin - Sales Manager - New Valmar

"Zeer aangename spreker en heel praktijkgericht met vooral veel voorbeelden. Top!"
Kristof Lemmens - Key Account Manager Benelux - New Valmar

"Meer van Jos Burgers!"
Rita Laura Schepkens - Directeur - Verstegen spices & sauces

Kostprijs

€ 450 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier