Masterclass ethical hacking

Masterclass ethical hacking

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

OOK UW SYSTEMEN EN DATA LOPEN GEVAAR

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem. Dit gaat van onschuldige pogingen tot inbraak van pubers en studenten over hackers in opdracht van derden op zoek naar specifieke data tot professioneel gerunde hackerscollectieven en criminele bendes. Sabotage, diefstal of chantage … Alle vormen van misdaad zijn mogelijk. Cyberaanvallen kosten ons land meer dan 3.000.000.000 € per jaar … Redenen ten over om uw netwerk, systemen en ICT infrastructuur optimaal te beveiligen tegen deze criminele activiteiten. Daarom organiseert het IFBD deze unieke Masterclass.

WORD ETHISCH HACKER

Deze Masterclass maakt van u een ethisch hacker of een professional die de denk- en werkwijze van hackers doorgrondt en gebruikt om het eigen systeem of netwerk optimaal te beveiligen. Na de identificatie van alle ICT-zwakheden, gebruikt een ethisch hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen. Na deze unieke masterclass weet u hoe malafide hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in de ICT-systemen of netwerken van uw organisatie. Door hun wapens te herkennen en zelf te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter en gerichter.

DENK ALS EEN ETHISCH HACKER

Als ethisch hacker onderzoekt u systemen en netwerkinfrastructuur op beveiligingsfouten die kwaadwillende hackers zouden kunnen misbruiken om de betrouwbaarheid van uw ICT-infrastructuur negatief te beïnvloeden. Tijdens een ethische hack worden uw computersystemen onderzocht op een wijze die vergelijkbaar is met de aanpak die computerkrakers hanteren.

HOE BREKEN HACKERS BINNEN…

Deze IFBD Masterclass Ethical Hacking bezorgt u niet alleen de noodzakelijke theoretische en technische bagage maar vooral de hands on skills om te begrijpen hoe hackers binnenbreken in uw systemen en netwerken. Onze trainers bezorgen u de noodzakelijke inzichten én kennis om uw informatie en data optimaal te beschermen en te wapenen tegen hackers of om ethische hacking opdrachten uit te kunnen voeren voor uw klanten. Deze Masterclass is een grondige basistraining, waarmee u morgen aan de slag kunt.

STAP VOOR STAP … PENETRATIE TESTING

Deze ethische hacking masterclass begeleidt u stap voor stap doorheen het complete penetratie testing proces. U leert hoe een penetratie test gevoerd wordt en welke standaard methodes u kunt toepassen. Onze docenten stellen u de noodzakelijke tools voor, maar leren u deze ook te gebruiken en toe te passen. U leert verschillende test -, scan - en hacking methodes toe te passen op echte systemen en hoe te ageren op de verzamelde informatie. U leert hoe u de kwetsbaarheden van systemen en netwerken detecteert en hoe u deze kunt uitbuiten, hoe u zelf binnen breekt en hoe u informatie plundert … U leert zichzelf te verbergen om zo ongezien en ongemerkt data te consulteren en te kopiëren. U leert hoe u – wanneer u dit wenst - terug kunt inbreken …

HANDS ON IS ECHT HANDS ON … 3 DAGEN LANG BENT U HACKER

Deze ethische hacking masterclass bezorgt u alle essentiële kennis om een professionele penetration testing te kunnen realiseren, grondig en bovenal hands-on. Onze trainers zetten een integrale configuratie op in de trainingsruimte – een echt oefenlabo - waarop gedurende de driedaagse training gewerkt, getest en gehackt kan worden. Op deze manier wordt al het geleerde direct in de praktijk toegepast. Na deze training heeft u een grondige kennis van de hacking technieken die anno 2018 door malafide hackers en organisaties worden gebruikt bij aanvallen op uw ICT infrastructuur. Daarom garanderen onze trainers dat de informatie die u krijgt, relevant is voor die systemen die vandaag (én morgen) worden gebruikt.

Kostprijs

€ 1.990 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier