Lean Accounting

Lean Accounting

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Efficiencyslagen maken in uw organisatie? LEAN-management is een managementfilosofie die erop gericht is om verspillingen – activiteiten die geen toegevoegde waarde leveren - te elimineren. Uw klanten vormen de basis voor uw procesinrichting. Hierdoor staat u dichter bij uw klant en kunt u sneller inspelen op vragen van uw klant. Een betere afstemming van uw proces op de klantvraag, levert u een verhoogde kwaliteit van uw dienstverlening en lagere kosten op.

DOELGERICHT PROGRAMMA

LEAN vraagt van financials om op een andere manier naar processen en de inzet en de rol daarbij van mensen te kijken. Maar wat voor effect heeft LEAN op de verslaggeving? Hoe zien wij LEAN terug in de accounting/ verslaggeving? Want één ding is zeker, terugzien doen we het zeker! Bovendien kan de administratieve omgeving eveneens LEANer.

LEERMETHODIEK

Met deze training wordt u geïntroduceerd in de wereld van LEAN-management en LEAN-accounting. De doelstelling van de training is om deelnemers te laten kennismaken met de basisconcepten van LEAN-management en LEAN-accounting, de praktische betekenis van deze bedrijfsvoering voor aansturing en verantwoording. Wij reiken tools uit en staan stil bij voorwaarden en kanttekeningen voor een goed LEAN-project.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Topdag met veel opgedane kennis --> applaus!"
Ilario Malinicz – Boekhouder - Belting

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier