NIEUW

Brandstof voor de hr-manager

Brandstof voor de hr-manager

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

ZIET U NOG BOMEN IN HET TRAININGSBOS?

Als hr-manager wordt u overspoeld door trainingen, info-sessies, workshops en seminars. Enkele noodzakelijk, andere relevant, sommige interessant maar vele redundant.   Hierdoor verliest u niet alleen veel tijd maar vooral ook kansen.  Het IFBD wil hier weerwerk geven door u deze unieke dag aan te bieden waarbij u als hr-manager op één dag tijd voldoende brandstof krijgt om de komende zes maand verder te kunnen. 

IN EENMAAL VOLLEDIG BIJ … GESPIERD EN GEBALD

Maar hoe verloopt deze dag … Met ons team aan experten hebben wij de 10 knelpunten van uw (veranderende) job gedefinieerd.  Dit resulteert in een boeiende dag waarbij specialisten u de laatste updates van het arbeidsrecht én rechtspraak bezorgen, de 5 boeken samenvatten die u moest gelezen hebben maar geen tijd voor had, een overzicht geven van de beste of nieuwste diagnostische tests, de nieuwste management methodologie toelichten, relevante apps voor uw opdracht als hr-manager voorstellen, u een beeld geven hoe er in de boardroom over uw opdracht als hr-manager wordt gedacht, getuigenissen bezorgen van top collega’s u verder inspireren, de nieuwste trends kritisch toelichten, … Kortom, u hoeft slechts één seminar bij te wonen en kunt geïnformeerd én geïnspireerd terug aan de slag.

U KOMT TOCH OOK ?

Deze workshop is een niet te missen event … Niet alleen staan de expertsprekers garant voor kwaliteit, maar bovendien vindt u geen enkel seminar dat even volledig, to the point en relevant is.  En met de IFBD-garantie er bovenop ….

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier