Ken- en stuurgetallen voor de Maintenance Manager

Ken- en stuurgetallen voor de Maintenance Manager

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Uw opdracht als Maintenance Manager is uw afdeling zo efficiënt mogelijk te runnen met een beperkte groep mensen èn aan een minimale kost. En dit in een bedrijfsomgeving met een stijgende complexiteit, waarbinnen een steeds grotere snelheid, creativiteit en flexibiliteit van u en uw mensen wordt verwacht. Tot slot ziet u zich vandaag geconfronteerd met een overvloed aan informatie, data en gegevens. Daarom organiseert het Institute for Business Development dit unieke dagprogramma ‘Ken- & Stuurgetallen voor de Maintenance Manager’.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Meten alleen is zinloos. U moet in staat zijn de informatie die u verzamelt te vertalen naar relevante en bruikbare management informatie met een operationele waarde. Een eerste vereiste is de juiste informatie te verzamelen. Cruciaal hierbij is het vastleggen van die meetpunten binnen uw onderhoudsafdeling. Naast de economische en technische ken- en stuurgetallen, mag u ook in geen geval de HR indicatoren uit het oog verliezen. Gedurende deze dag krijgt u een overzicht van alle relevante Ken- en Stuurgetallen die u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw opdracht.

Deze cursus leert u niet alleen hoe u ken- en stuurgetallen gebruikt als beheersinstrument binnen uw onderhoudsafdeling, maar ook hoe u deze informatie integreert met de bedrijfs ken-en stuurgetallen. Op die manier bent u zeker dat uw inspanningen ook bedrijfsmatig renderen.

LEERMETHODIEK

Als operationeel manager bent u op zoek naar onmiddellijk bruikbare informatie. Daarom wordt het programma afgesloten met een integrale case study. Hier krijgt u de kans uw geleerde kennis te toetsen aan een praktijksituatie. Op deze manier bent u zeker van een optimaal rendement van uw opleidingsinvestering.

Indien u gelooft in de waarde van ken- en stuurgetallen, dan mag u dit unieke cursusprogramma niet missen. Op slechts één dag tijd krijgt u een stappenplan dat u zal helpen bij het uitwerken van ken-en stuurgetallen voor uw eigen onderhoudsafdeling.
 

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier