Efficiënt orderverzamelen in magazijnen en distributiecentra

Efficiënt orderverzamelen in magazijnen en distributiecentra

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Uw Distributie Centrum is de cruciale schakel binnen de logistieke keten. Het is immers hier dat uw goederen transformeren van artikel tot klantenorder. Het orderverzamelingsproces is hierbij de meest cruciale én arbeidsintensieve schakel en vormt zo de productie van uw magazijn. Binnen de meeste DC’s zijn immers 60% van de operationele kosten toe te wijzen aan deze magazijnactiviteit. De orderverzamelstrategie is dan ook bepalend voor het operationele succes van uw DC en levert een directe bijdrage tot de invulling van logistieke doelstellingen zoals kwaliteit, kost, customer service, korte doorlooptijden en flexibiliteit. Deze cursus is een unieke combinatie van processen, systemen en kosten. Indien u vandaag op zoek bent naar die informatie die u moet helpen bij het uitwerken van de juiste picking strategie, dan mag u deze intensieve cursusdag onder geen beding missen.

DOELGERICHT PROGRAMMA 

Dit programma richt zich naar de Logistiek Directeur, Supply Chain Manager, DC Manager, Warehouse Manager, Plant Manager, … en dit zowel voor producenten, retailers, groothandel als logistieke dienstverleners.

LEERMETHODIEK 

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en case studies.
 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier