Motiveren van projectmedewerkers

Motiveren van projectmedewerkers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als Projectleider of Projectmanager moet u ervoor zorgen dat projectmedewerkers een juiste bijdrage leveren en dit liefst op een enthousiaste en betrokken manier, zonder dat u evenwel over de hiërarchische bevoegdheid over deze medewerkers beschikt. In elk project zijn er demotiverende elementen aanwezig. Je staat als Projectleider of Projectmanager dan ook niet enkel voor de uitdaging om de verwachte projectresultaten te realiseren, maar eveneens om de projectmedewerkers blijvend te motiveren. Tijdens deze training leert u, vertrekkende van een eenvoudig leiderschapsmodel, hoe u heel verschillende medewerkers elk op een aangepaste manier kan benaderen om zo met een gemotiveerd team aan de slag te blijven.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Projecten staan of vallen met mensen. Deze training heeft als doelgroep Projectleiders en Projectmanagers die, zonder de hiërarchische bevoegdheid te hebben, hun project medewerkers blijvend willen motiveren.

LEERMETHODIEK

Aan de hand concrete concepten, technieken en tools leert u hoe u binnen uw job uw project medewerkers warm maakt en houdt doorheen de integrale project levenscyclus.
 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier