TPM - Total Productive Maintenance

TPM - Total Productive Maintenance

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

PRODUCTEN – KLANTEN – MACHINES: EN NU ???

Uw productie apparaat heeft slechts één constante: op een zo efficiënt mogelijke manier producten maken en/of diensten leveren, die zo goed mogelijk aansluiten bij de wens van uw klanten. TPM is zonder meer dé meest beproefde methodologie om dit te bereiken. 

OPTIMALISEER UW MACHINE BESCHIKBAARHEID

Maar wat is TPM of Total Productive Maintenance? Wat betekent dit concreet voor uw machinepark? Wat is de impact van TPM op uw werkprocessen? 
De essentie van TPM is de verdere optimalisatie van de machinebeschikbaarheid. Kleine multidisciplinaire teams, die ‘eigenaar’ zijn van de prestaties van hun machines, verbeteren daartoe stap-voor-stap de 'overall equipement effectiveness' of OEE. Hierbij wordt u bijgestaan door autonoom onderhoud, preventief onderhoud, training, veiligheid en standaardisatie van alle werkprocessen. Maar dit lijkt makkelijker dan het is. De praktijk leert ons echter dat vele TPM projecten gedoemd zijn te mislukken … Hoe u uw TPM-project tot een succes brengt, leert u gedurende deze workshop. 

WAT MAAKT DEZE DAG UNIEK?

Deze dag wil u meer inzicht te verschaffen in wat TPM eigenlijk is, maar bovenal willen we tonen, aan de hand van voorbeelden waar het werkt en hoe u ermee omgaat. Deze dag is dan ook de eerste – noodzakelijke – stap in het succces van uw TPM-project. Deze dag toont echt de meerwaarde aan van TPM en vooral hoe door middel van TPM en OEE waarde creëert voor uw onderhoudsafdeling en machinepark. 
 

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier