Gezag: natuurlijk leiderschap

Gezag: natuurlijk leiderschap

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Leidinggevenden kunnen een team onoverwinnelijk maken of ze het werk onmogelijk maken. Om de uitdagingen van leiderschap te begrijpen, is het belangrijk te weten hoe natuurlijk leiderschap werkt bij mensen. Max Wildschut leert u, in deze unieke workshop, waarom leiderschap vaak niet werkt en hoe we het beter kunnen doen door te bouwen op onze natuurlijke reacties en te bouwen aan natuurlijk leiderschap of gezag. Mensen zijn van nature uit volgers, dus met natuurlijk gezag kunt u echt het verschil maken ...

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Het oude leiderschap op basis van macht werkt niet meer in moderne organisaties. Om het beste uit mensen te halen hebt u als leider gezag nodig.

In deze workshop leert u hoe dit instinct werkt, waardoor het van slag raakt en hoe hier beter op in te spelen. U leert zo gezag ontwikkelen in de meest onwaarschijnlijke omgeving: moderne organisaties.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Acht principes helpen u meer gezag te ontwikkelen:
1. Begrijp de uitdaging waar u als leider voor staat;
2. Vind uw niche;
3. Creëer toegevoegde waarde;
4. Leef u in;
5. Gedraag u;
6. Ken uw moment;
7. Speel uw rol;
8. Blijf uzelf ontwikkelen.

LEERMETHODIEK

Gezag is de kern van leiderschap, niet macht. Hebt u geen gezag, dan volgt niemand u. Wanneer een leider gezag heeft, wordt zijn leiderschap vrijwillig geaccepteerd en zetten mensen zich gemotiveerd voor hem in. Deze workshop leert u hoe u als leider in een moderne organisatie meer gezag kunt ontwikkelen.  

Een eerdere deelnemer evalueerde als volgt:

"Zeer tevreden over de opleiding!"
Ingrid Bellemans - Office Manager - Canberra

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier