HR Business Partner met impact

HR Business Partner met impact

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

WAT WILLEN MANAGERS VAN HR …

De HR-functie is de laatste jaren drastisch veranderd en wordt vandaag opgesplitst in de HR-serviceprovider enerzijds en de HR-business partner anderzijds. De functie van HR-serviceprovider – met als taak het leveren van excellente diensten tegen acceptabele kost – kan zowel door de interne HR-afdeling als door externe partij(en) worden ingevuld. De HR-business partner daarentegen heeft een strategische focus, maar richt zich ook op demand-management en moet altijd deel blijven uitmaken van de organisatie. Want als HR-business partner bent u de adviseur, de strateeg én de change manager. Niet alleen voor uw afdeling maar voor de ganse organisatie. 

HR-BUSINESS ACADEMY: ZONDER MEER UNIEK IN BELGIE

Deze workshop is een uniek learning, developing & experiencing leergebeuren. Uniek, omdat weinig programma’s de ambitie hebben om u echt mee te nemen, zowel doorheen uw persoonlijke uitdagingen als door die van uw afdeling en uw integrale organisatie. Uniek, omdat u leert met uw talent en uw visie het verschil te maken. Uniek omdat u leert denken als een strateeg. Uniek omdat u leert uw organisatie high performing te maken en ook te houden. Uniek omdat de kennistransfer van het geleerde naar de praktijk centraal staat en u actief aan het werk gaat met de casuïstiek. Uniek omdat u werkt op echte cases, reële simulaties en echte cijfers. Uniek omdat u door de interactie met anderen uw inzichten leert om te zetten in nieuwe vaardigheden die leiden tot effectiever gedrag en betere resultaten.

DOELSTELLINGEN VAN DEZE WORKSHOP

  • Nog beter begrijpen van de strategie van de onderneming en de gevolgen ervan voor HR;
  • Nog beter de rol van (sparring) partner opnemen van lijnmanagers en management team bij de uitvoering van hun strategie;
  • Nog beter opstellen van een persoonlijk actieplan om HR-procedures en HR-processen optimaal af te stemmen met de ondernemingsstrategie;
  • Nog beter leren werken met tal van strategische tools essentieel voor iedere HR-business partner.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Zeer open en doelgerichte training met een enthousiaste docent!"
Tommie Duyvejonck - HR-manager - Callens & EMK

'Heel praktijkgericht, motiverend en inspirerend gebracht. Heel bruikbare combinatie van theorie en praktijk.'
Tine Wouters - Personeelsdienst - Poco Loco

"Zeer goede, praktische opleiding door iemand gegeven met kennis van zaken."
Chris Vandermeiren – HR-manager – SR Group

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier