BIG DATA fundamentals

BIG DATA fundamentals

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

BIG DATA FUNDAMENTALS: SUCCESVOLLE IMPLEMENTATIE VAN UW BIG DATA PROJECT

Nooit eerder is zoveel data beschikbaar geweest voor onze beslissers … De digitalisering van onze maatschappij, het toenemende aantal sensoren, financiële en consumenten data allerhande, … genereren gigantische datasets die niet langer met traditionele databasemanagement systemen kunnen worden onderhouden. De hoeveelheid, snelheid  en diversiteit aan data neemt steeds toe… Maar ook de variatie, kwaliteit en complexiteit wordt ondoorzichtiger.  Big Data Projecten vereisen dan ook kennis van zaken of anders rijdt u zich hopeloos vast.  

STRUCTUREER EN ANALYSEER ONGEGESTRUCTUREERDE DATA SETS

Big Data Fundamentals stelt u in staat om uw Big Data Project vorm te geven. U leert immers om een ​combinatie van gestructureerde, semigestructureerde en ongestructureerde gegevens te analyseren om zo de waardevolle informatie en inzichten te distilleren. U leert diverse toepassingen en tools voor het verzamelen, opslaan, analyseren en visualiseren van grote en ongestructureerde data bestanden.  Zo kunt u verborgen patronen, onbekende correlaties, trends in de markt, voorkeuren van de klant en andere nuttige informatie voor beslissers ontdekken. En hier gaat het dan ook vaak om. De Big Data analyses en conclusies kunnen leiden tot een meer effectieve marketing, nieuwe omzetmogelijkheden, betere klantenservice, verbeterde operationele efficiëntie, competitieve voordelen ten opzichte van concurrerende organisaties en tal van andere business voordelen. 

MAAK UW EIGEN BIG DATA MODEL

Deze unieke Masterclass bezorgt u de terminologieën en concepten, de hands-on technieken, de data science en data mining inzichten … Maar bovenal gaat u zelf aan de slag met het opzetten van uw eigen visualisatie, voorspellingsmodel en eigen use case.

Kostprijs

€ 2.495 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier