Schrijven van rappelbrieven met impact

Schrijven van rappelbrieven met impact

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

In deze turbulente tijden heeft u er alle belang bij uw facturen op een correcte en snelle manier te incasseren. Een professioneel debiteurenbeheer houdt immers de cashflow van uw organisatie gezond, zonder dat u hiertoe uw klanten nodeloos onder druk hoeft te zetten. Deze training leert u een constructief evenwicht te vinden tussen enerzijds commerciële belangen (“een klant blijft een klant’) en financiële belangen (“een factuur blijft een factuur’). 

Klanten reageren vaak niet op rappelbrieven; dikwijls is dit onze eigen fout. Er bestaan belangrijke regels en eenvoudige tips die de efficiëntie van dit onmisbare onderdeel van uw incassoprocedure aanzienlijk kunnen verhogen.

Tijdens deze korte opleiding krijgt u daar een inzicht in. Bovendien wordt de theorie in praktijk gebracht: wat zijn voor u de ideale rappelbrieven?

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Heel goede leerkracht die duidelijk weet waarover ze praat. Heel persoonlijke aanpak door leerkracht. Kan niet beter!"
Nancy Vanlerberghe - Medewerker Boekhouding - Galloo Holding

"Een zeer praktische opleiding om mee aan de slag te gaan. Hele goeie aanvulling bij de opleiding telefonisch debiteurenbeheer."
Silke Dours - Verhuurdienst - Providentia

"Bedankt voor de opleiding! Heel bruikbaar! Werd met enthousiasme gegeven, super om te volgen!"
Florence Thys

Kostprijs

€ 395 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier