Brand yourself: hoe zet je jezelf als merk in de markt

Brand yourself: hoe zet je jezelf als merk in de markt

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als je vandaag iets over iemand wil weten, dan google je die even. Wat je vindt als je dit doet, is soms verbazingwekkend en beangstigend tegelijk.Hoe zet je jezelf in de markt en hou je controle over wat mensen online en in de werkelijkheid over je vinden? Je wil er niet alleen virtueel goed uitzien, maar ook in het echt? Hoe zorg je ervoor dat je virtuele zelf klopt met je werkelijke reputatie? En dat je imago gestroomlijnd is met je reputatie, met andere woorden dat je geloofwaardig overkomt. Waarom zou je dit doen? Omdat een sterke profilering voor extra klanten zorgt. Klanten zien, horen, lezen over jou en raken in de ban. Met een stappenplan en concrete tips maak je van jezelf een sterk merk, niet alleen online, maar ook in het echt.

LEERMETHODIEK

De hele workshop is doorspekt met goede en slechte voorbeelden.

Naast tips en tricks, gaan we ook concreet aan de slag: de deelnemers maken een eigen strak actieplan en werken het ook al deels ter plaatse uit.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier