De arbeidsrechtelijke zonden van uw sales

De arbeidsrechtelijke zonden van uw sales

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

De account manager, de handelsvertegenwoordiger, de verkoper, de commercieel directeur, … Zij zorgen voor de winst en de groei van onze ondernemingen. Maar dit maakt hen niet untouchable …  Zij hebben – net als elke andere werknemer binnen de organisatie – een juridisch kader waarbinnen zij functioneren. 

DOELGERICHT PROGRAMMA

In deze unieke workshop leert u alle juridische valkuilen waar u rekening mee moet houden bij het aansturen van uw commerciële team. U leert hoe u problemen aanpakt met de handelsvertegenwoordiger. Volgende thema’s komen o.m. aan bod : man on the road, hoe controleren, hoe opstellen van een commissieplan, wat met aan- en afwerving van commerciële medewerkers, wat bij het einde van de rit, wat met bijberoepen, wat bij foutieve of leugenachtige verslagen, wat met social media en allerhande profielen voor tijdens en na de rit, hoe volgen en opvolgen van prestaties, hoe bonusplannen herzien, wat met regio's, wat bij herverdeling van regio's, wat met zelfstandige vertegenwoordigers of agenturen, …

LEERMETHODIEK

Aan de hand van tientallen tips, juridische shortcuts en bruikbare adviezen kunt u de tal van conflicten anticiperen, vermijden en oplossen. Een must voor elke ondernemer, HR manager of commercieel directeur.  

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier