De powerambtenaar: niet harder maar slimmer werken

De powerambtenaar: niet harder maar slimmer werken

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als ambtenaar wordt steeds meer van uw verwacht. Binnen een duidelijk kader – waar u niet steeds controle en macht over heeft – moet u steeds meer en meer presteren. Geklemd tussen burger en politiek, tussen mens en regels moet u steeds meer en beter werken. U groeit  van ambtenaar naar powerambtenaar.
Wij leren u de juiste powertricks waardoor u morgen sneller, efficiënter en beter werkt. Wij leren u niet harder maar vooral slimmer werken. In één dag stomen wij u klaar voor 2020. Wij geven u geen theoretische verhalen, maar praktische informatie en voor elk onderwerp een checklist waar je onmiddellijk iets aan hebt.

U leert ondermeer:

  • Leer sneller, lees sneller en onthoud beter;
  • Master your todo-list;
  • Vergroot uw impact in uw organisatie;
  • Meer doen met minder middelen;
  • Verkoop uzelf en verhoog uw professionele gunfactor;
  • Top 5 tips voor betere vergaderingen;
  • Personal Branding.

Als Poweramtenaar weet u zichzelf te profileren. Hiertoe heeft u niet alleen dossierkennis nodig, maar ook impact en geloofwaardigheid. Deze workshop leert u hoe u zichzelf op een professionele manier op de kaart zet als deskundig en overtuigend ambtenaar. Hierdoor leert u efficiënter en slimmer (samen-) werken.

LEERMETHODIEK

Vandaag draait het niet meer alleen om inhoud en kennis maar vooral over hoe u zich als ambtenaar profileert, zichtbaar maakt en invloed uitoefent. Durf het verschil te maken en streef naar authenticiteit en impact. Leer uw persoonlijke talenten en vaardigheden 100 % te benutten in uw opdracht als ambtenaar. En maak als Powerambtenaar het verschil … 

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt: 

"Prima docent. Goede groep qua inhoud/expertise/diversiteit/omgang."
Matthieu Vanspeybrouck – Adviseur P&O – Departement Welzijn Volksgezondheid en Gezin

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier