Masterclass btw

Masterclass btw

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als financieel verantwoordelijke heeft u kennis van alle elementaire principes van de btw. U mag immers geen fouten maken, noch wilt u in conflict met de btw-administratie komen. De complexiteit van deze materie vraagt echter continue bijscholing. Niets is immers wat het lijkt en met kennis van zaken vermijdt u blunders die u én uw organisatie zuur opbreken. 

Na deze training bent u in staat uw eigen - correcte - btw-redenering vorm te geven, conform de verwachtingen en eisen van de btw-administratie en integraal afgestemd op uw eigen specifieke situatie.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze unieke én hoogst originele benadering gaat grondig en diep in op de steeds evoluerende btw-materie. Wijzigingen hebben immers een grote impact op uw concrete opdracht in de boekhouding. Een gezonde kennis van de btw-regelgeving is immers onmisbaar in uw dagelijkse opdracht.

LEERMETHODIEK

Tijdens deze basisopleiding maakt u kennis met alle elementaire principes van de btw: belastingplichtige, belastbare handeling, plaatsbepaling, maatstaf van heffing, voldoening van btw en recht op vrijstelling.

Na deze opleiding bouwt u zelf een btw-redenering op. Zo kadert u vlot uw eigen situatie. En u zult zien: als u de btw-basistechnieken goed onder de knie hebt, bespaart u veel tijd en geld. Met voldoende kennis in huis stemt u uw boekhouding en uw btw-aangifte perfect op elkaar af.
 

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier