Efficiënte financiële rapportages

Efficiënte financiële rapportages

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

PROFITEER

Steekt u verloren tijd en energie in het lezen of maken van rapportages? Wilt u praktische tips om uw rapportages inhoudelijk en qua vormgeving door de wasstraat te kunnen halen? Ontdek in deze training hoe uw rapportages meer effectief zijn! Deze training is vooral bedoeld voor controllers en financieel managers die worstelen om het gebruik van stuurinformatie in hun organisatie echt te verbeteren.

HAAL VOORDEEL

Elke organisatie steekt veel tijd in het produceren en lezen van rapportages. Helaas blijkt in de praktijk dat de balans door de jaren scheef is gegroeid: er wordt vaak weinig actie genomen op basis van management rapportages en de investering in tijd en software wordt niet verzilverd. Groter is het probleem als we de verkeerde zaken rapporteren en er bijvoorbeeld gestuurd wordt op informatie die bedoeld is voor externe verantwoording. In deze training leert u, hoe u eenvoudig uw rapportages meer effectief maakt: dat ze echt worden gebruikt voor besturing en niet als excuus achteraf!

LEER VAN DE BESTEN

Deze training is gebaseerd op vooraanstaande literatuur op gebied van besturing en visualisatie. De jarenlange ervaring van de docent op gebied van strategie, besturing, managementinformatie en gedrag, maakt het mogelijk de theorie te vertalen naar praktisch toepasbare ideeën waar u morgen mee aan de slag kunt. Dit effect wordt versterkt doordat de training  is met concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

WAT VONDEN EERDERE DEELNEMERS VAN DIT PROGRAMMA

  • “Praktisch en nuttige tips”
  • “Direct toepasbaar”
  • “Combinatie van inhoud en vorm”
  • “Lekker interactief”
  • "To the point, bruikbaar en de inhoud werd gebracht op een manier dat het blijft hangen."

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier