Stop telling … start selling

Stop telling … start selling

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

U MAAKT HET VERSCHIL …

In een huidige kostenbewuste en uitermate competitieve markt, is elke interactie met uw klant cruciaal. Daarom is het een absolute must dat u als verkoper de juiste kennis, vaardigheden en attitude bezit om de vooropgestelde verkoopdoelstellingen te realiseren. Als verkoper heeft u de sleutels van uw bedrijf stevig in handen en bent u zonder meer de belangrijkste asset van gans de organisatie.  

MAAR UW KLANT BESLIST FINAAL …

Maar business modellen veranderen, middelen worden steeds schaarser en beslissingsprocessen steeds complexer. De druk op uw sales organisatie (en op u zelf) wordt steeds groter. Verkopen is niet langer vertellen … U bent zelden de enige aanbieder … U verliest zichzelf vaak in complexe onderhandelingen … Daarom moet u als verkoper uw klant overtuigen. Want niet u, maar uw klant heeft steeds het laatste woord.

ALLEEN VOOR ECHTE VERKOPERS …

Heeft u sales DNA en bent u op zoek naar een professioneel kader waarbinnen u uw opdracht als verkoper, commercieel manager of accountmanager nog beter wenst uit te voeren? Dan kunt u deze Masterclass Sales niet missen. Op drie dagen tijd krijgt u een direct bruikbaar stappenplan, waarmee u direct aan de slag kunt. Onze trainer, Jan van Eekelen, is onze meest ervaren sales trainer en neemt u in deze unieke Masterclass mee doorheen uw echte rol als sales: het creëren van meetbare marge voor uw bedrijf. Let wel, deze intensieve driedaagse is alleen voor die verkopers die het verschil willen maken en bereid zijn in zichzelf te investeren.

MAATWERK IN MAATPAK

Dit programma is geen confectie, maar werd speciaal als Masterclass ontwikkeld voor ambitieuze verkopers. Wij selecteerden onze thema’s en didactische aanpak in functie van het beoogde resultaat: van u een beter verkoper maken!

IFBD kiest voor een outputgerichte aanpak waarbij:

  • u in een minimum van tijd een maximum aan tips en praktische handvaten krijgt aangereikt;
  • u aan de hand van praktische cases doorheen het integrale verkoopproces stapt;
  • u uw persoonlijk actieplan opstelt waardoor u de dag zelf de vertaalslag maakt naar uw eigen verkoopomgeving.

IFBD garandeert resultaat na de training waarbij:

  • u het verkoopproces van A tot Z kent en beheerst;
  • u lange trajecten verkort door snelle beslissingen te nemen en te forceren;
  • u de juiste commerciële communicatietoon weet aan te slaan;
  • u het belang van lichaamstaal onderkent en zelfvertrouwen uitstraalt;
  • u commerciële opportuniteiten snuift en aankoopsignalen ruikt;
  • u doelgericht en rendabel afsluit;
  • u échte marge creëert voor uw organisatie én uw klant.

Kostprijs

€ 1.750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier