UNIEK!

Het brein van de manager - college 2: het kneedbare brein

Het brein van de manager - college 2: het kneedbare brein

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Een unieke en inspirerende reeks van 6 middagsessies over het menselijk gedrag, gebracht door échte experts, wetenschappelijk onderbouwd maar vooral toegankelijk gebracht.

COLLEGE 2: HET KNEEDBARE BREIN

Bij dreiging of gevaar neemt het limbische systeem het over van de neocortex en vertelt ons te vechten, te vluchten of te bevriezen. En zo te overleven. Maar deze primitieve reflexen spelen ons – zeker als leider – ook parten. Prof. dr. Poelmans richtte NeuroTrainingLab™ op in drie continenten om de kracht van het brein te ontrafelen, neurofeedback te genereren en leiders in hun ontwikkeling te ondersteunen. Het uitgangspunt van neurotraining is de plasticiteit of kneedbaarheid van het brein. We kunnen onze hersenen trainen, nieuwe verbindingen leggen en onze manier van denken veranderen. Met de juiste inzichten en technieken kunnen we het brein zo inzetten dat we efficiënter handelen, helderder denken, stressbestendiger zijn en ons empathischer gedragen. 

Kostprijs

€ 495 excl. BTW

Deze sessie maakt deel uit van een unieke en inspirerende reeks van 6 middagcolleges. Naar eigen keuze kan u één of meerdere colleges volgen. U betaalt voor 2 namiddagcolleges 895,- €, voor 3 namiddagcolleges 1.295,- €, voor 4 namiddagcolleges 1.695,- €, voor 5 namiddagcolleges 1.995,- € en voor alle 6 namiddagcolleges 2.195,- €. Prijzen telkens exclusief BTW.

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier