UNIEK!

Het brein van de manager - college 3: het vergetende brein

Het brein van de manager - college 3: het vergetende brein

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Een unieke en inspirerende reeks van 6 middagsessies over het menselijk gedrag, gebracht door échte experts, wetenschappelijk onderbouwd maar vooral toegankelijk gebracht.

COLLEGE 3 - HET VERGETENDE BREIN 

Onze herinneringen bepalen de realiteit waarin we leven. En omdat die herinneringen – en de  eigenschappen van ons geheugen in zijn geheel – aan voortdurende veranderingen onderhevig  zijn, verandert die realiteit mee. Welke veranderingen in ons geheugen zijn leeftijdsafhankelijk? Welke geheugenfuncties gaan bij het ouder worden achteruit? Zijn er ook cognitieve functies die juist verbeteren bij het vorderen der jaren? Bestaat devergeetachtige oudere werkelijk of is hij een uitvinding van de veertigers op de afdeling HR? Waarom bestaat er geen vergeettechniek?  Wat zouden managers moeten weten over vergeten? Hoe kan het dat uw collega wel uw idee kan onthouden, maar vergeten is dat het úw idee was? 

Kostprijs

€ 495 excl. BTW

Deze sessie maakt deel uit van een unieke en inspirerende reeks van 6 middagcolleges. Naar eigen keuze kan u één of meerdere colleges volgen. U betaalt voor 2 namiddagcolleges 895,- €, voor 3 namiddagcolleges 1.295,- €, voor 4 namiddagcolleges 1.695,- €, voor 5 namiddagcolleges 1.995,- € en voor alle 6 namiddagcolleges 2.195,- €. Prijzen telkens exclusief BTW.

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier