UNIEK!

Het brein van de manager - college 5: het zieke brein

Het brein van de manager - college 5: het zieke brein

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Een unieke en inspirerende reeks van 6 middagsessies over het menselijk gedrag, gebracht door échte experts, wetenschappelijk onderbouwd maar vooral toegankelijk gebracht.

COLLEGE 5 – HET ZIEKE BREIN

"The Dark Triad" of de "Duistere Drie" heten ze in de persoonlijkheidspsychologie: de narcist, de machiavellist en de psychopaat. Wat ze gemeen hebben: ze zijn sterk op zichzelf gericht, ze manipuleren en buiten anderen uit om hun doel te bereiken en doen dat behoorlijk gewetenloos. Maar hoe het kan dat mensen die hoog scoren op psychopathische eigenschappen (oneerlijk, roekeloos en wreed) of narcisten (ik ben de belangrijkste) of machiavellistische types (zij die graag manipuleren via oppervlakkige charme) het vaak goed doen op onze werkvloer? Waarom is een gebrek aan empathie (wat deze drie stoornissen gemeen hebben) zo gevaarlijk? En hoe herken je deze corporate psychopaten, reeds bij aanwerving? Hoe vermijd je dit gedrag op de werkvloer? En als het dan toch moet, hoe werk je er mee samen?

Kostprijs

€ 495 excl. BTW

Deze sessie maakt deel uit van een unieke en inspirerende reeks van 6 middagcolleges. Naar eigen keuze kan u één of meerdere colleges volgen. U betaalt voor 2 namiddagcolleges 895,- €, voor 3 namiddagcolleges 1.295,- €, voor 4 namiddagcolleges 1.695,- €, voor 5 namiddagcolleges 1.995,- € en voor alle 6 namiddagcolleges 2.195,- €. Prijzen telkens exclusief BTW.

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier