Budgetteren van personeelskosten

Budgetteren van personeelskosten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Elk jaar opnieuw moet u uw personeelsbudget opstellen … Maar heeft u wel voldoende financiële voorkennis om dit correct en effectief af te handelen? Het opstellen van een juist en realistisch personeelsbudget is immers complexer dan het optellen van loonbriefjes …

Budgetten staan onder druk, zeker personeelsbudgetten in organisaties waar de personeelskost de grootste directe kost is. Het onder controle krijgen én houden van deze kost, impliceert een directe kennis van alle kostenelementen van tijdelijke of blijvende tewerkstelling én de aanwerving ervan omvat.

Tijdens deze workshop plaatst onze docent alle kosten verbonden aan personeel in een bredere ondernemingscontext, onontbeerlijk indien u inzicht wilt in de échte personeelskost. Dit is immers essentieel voor optimale planning en bijsturing waar nodig. Op het einde van deze dag heeft u niet alleen inzicht in de opbouw van uw personeelskost, maar heeft u diverse instrumenten meegekregen om de personeelskost beheersbaar te maken. Op die manier verlaat u deze workshop met een stappenplan op een volwaardig personeelsbudget op te maken.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Boeiende cursus."
Britt De Bie – HR & communicatie manager – De Ark

"Leuk gegeven met praktijkvoorbeelden."

"Deze materie wordt op een zeer duidelijke en aangename manier aangeleerd. Zeer overzichtelijk, zelfs voor niet-kenners van het domein."
Hilde Van Sompel - Directeur personeelszaken - Algemeen Stedelijk Ziekenhuis Aalst

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier