Field coaching

Field coaching

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als sales manager geeft u een zo goed mogelijke opleiding aan uw verkopers. U begeleidt hen doorheen het product of dienstenportfolio, u leert hen hoe de verkoopstijl van het huis is, u geeft hen inzicht in de primaire verkoopprocessen en account plannen … En dan worden zij op pad gestuurd. Soms succesvol, soms wat minder.

Maar als sales manager bent u meer dan een ‘manager’. U moet uw verkopers coachen. De beste plek om dit te doen, is net bij de klant. Maar dit maakt het complex. Hoe begeleidt of coacht u uw verkoper of accountmanager tijdens een field bezoek? Wat zijn de regels waar u zich aan dient te houden? Hoe bereidt u een dergelijk bezoek voor?

Wanneer grijpt u als routineus verkoper in en neemt u het verkoopgesprek over? Wat indien een groot order dreigt verloren te gaan tijdens uw field coaching bezoek? Hoe pakt u ge(de)motiveerde verkopers aan? Hoe rondt u een field bezoek op een krachtige manier af?

Kortom, op deze unieke werksessie leert u hoe u een field bezoek voorbereidt, voert en evalueert. U krijgt direct bruikbare inzichten in hoe u under-performers en over-performers aanpakt om zo de output van uw verkoopinspanningen te maximaliseren. 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier