Prezi als presentatietool bij storytelling

Prezi als presentatietool bij storytelling

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Prezi wordt steeds vaker als alternatief voor de traditionele en klassieke PowerPoint presentatie genomen. Prezi is immers een innoverend presentatietool waarmee u uw presentaties op een innovatieve en dynamische manier vorm kunt geven. In een mum van tijd, maakt u met Prezi uitermate dynamische presentaties. De manier waarop u in Prezi presentaties maakt, is echter helemaal anders dan in PowerPoint. U vertrekt vanuit een centraal middelpunt in tegenstelling tot elkaar opvolgende slides in PowerPoint. Prezi combineert eigenlijk mindmapping en presenteren en vormt dan ook dé tool bij uitstek bij presentaties waarbij het verhaal en niet de cijfers primeren. Want de traditionele slides maken hier plaats voor een interactieve en boeiende manier van story telling. Hoe simpel het ook oogt, het maken van professionele Prezi presentaties schept een goede kennis en inzicht in de mogelijkheden van het tool. Tijdens deze dag leert u de brug slaan tussen software en uw eigen creativiteit.

De training wordt opgebouwd aan de hand van verschillende concrete (eigen) voorbeelden/cases waardoor er zo praktijk mogelijk wordt gewerkt. Als er op het einde van de dag nog wat tijd over is, kan er aan uw eigen ontwerp gewerkt worden. Breng dus zeker uw ideeën en/of uw bestaande presentaties mee!

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier