NIEUW

Slim besparen in facility management

Slim besparen in facility management

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

GEBOUWBEHEER, EEN NOODZAKELIJK KWAAD?

Traditioneel beschouwen directie en aandeelhouders bedrijfsgebouwen als een noodzakelijk kwaad dat substantieel bijdraagt tot de overhead van de organisatie. En toch moet huisvesting, gebouwenbeheer of Facility Management meer en meer gezien worden als een strategische bouwsteen van iedere organisatie. Niet alleen kan huisvesting actief worden ingezet om de organisatiedoelstellingen te halen, maar kunnen door een doordachte en proactieve aanpak ervan drastische kostenbesparingen en efficiëntieverhogingen worden gerealiseerd.

VERTAAL KOSTEN NAAR TOEGEVOEGDE WAARDE

Daarom organiseert het IFBD deze unieke opleiding: ‘Slim besparen in Facility Management’. Op 2 dagen tijd neemt de docent u mee doorheen de verschillende mogelijkheden om slim te besparen in uw facilitaire organisatie. Besparen is makkelijk, u halveert uw budget, maar besparen met minstens behoud van de geleverde kwaliteit en service is al een grotere uitdaging. U leert hoe u binnen uw organisatie zelf meer tijd kan besteden aan de strategische en tactische acties, hoe u uw facilitaire organisatie leaner kan maken, welke de nodige bouwstenen zijn voor een grondig financieel beheer en hoe uw leveranciers beter kan aansturen om het gewenste resultaat te bekomen.

WAT MAAKT DEZE STUDIEDAG UNIEK?

Deze studiedag vertrekt allereerst vanuit de praktijk. Aan de hand van concrete real-life voorbeelden en cases verneemt u hoe u binnen uw organisatie uw gebouwenbeheer of Facility Management verder kunt optimaliseren. Deze studiedag is dan ook een must voor ieder facilitair verantwoordelijke, verantwoordelijk voor het beheer van de operaties én het budget van gebouwen. 

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier